HıDıDı Stİlİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 39

Almayı düşünüyorum sıkıntı cikarirmi
tavsiyem nike ın orjinal sitesinden almanız ayakabının orjinal fiyatı nedir ?![]()
Almayı düşünüyorum sıkıntı cikarirmi
Orjinali yok şuan ayakkabının olsada 4bin civari olurtavsiyem nike ın orjinal sitesinden almanız ayakabının orjinal fiyatı nedir ?
he o halde çakma bu tür yerlerin internette şikayet varda yorumları olur genelde onlara bakın ama onun dışında kişisel fikrim hem 1k küsür para verip hemde çakma bir ürün almak o tür çakmalar çok kalitesiz malzemelerden yapılır ayakkabı tüm gün giydiğimiz bir gereç ve markalar tarafından tesçilli bir şekilde sağlığa uyumlu bir şekilde yapılması gerekiyor ama işte sahte olunca sağlığa falan bakmayıp umursadıkları tek şey görüntü oluyor çakma ayakkabı önermem eğer isterseniz 1k küsüre bir kaç sneaker önerebilirimOrjinali yok şuan ayakkabının olsada 4bin civari olur
Alabilirimhe o halde çakma bu tür yerlerin internette şikayet varda yorumları olur genelde onlara bakın ama onun dışında kişisel fikrim hem 1k küsür para verip hemde çakma bir ürün almak o tür çakmalar çok kalitesiz malzemelerden yapılır ayakkabı tüm gün giydiğimiz bir gereç ve markalar tarafından tesçilli bir şekilde sağlığa uyumlu bir şekilde yapılması gerekiyor ama işte sahte olunca sağlığa falan bakmayıp umursadıkları tek şey görüntü oluyor çakma ayakkabı önermem eğer isterseniz 1k küsüre bir kaç sneaker önerebilirim
Orjinal olmadığının Bende farkındayım sorum herhangi bi sıkıntı çıkarırlar mı aldıktan sonra vsshopier gibi yerde nike satan bir satıcı ne kadar orijinal ürün yollayabilir sizlere ? Link malum siteye yönlendirince ctrl+w kombosu yaptım
Hocam salatalık gelebilir, patlıcan gelebilir, aklınıza gelebilecek her türlü şey gelebilir yani. 1k ya çakma ayakkabı almak mantıklı değil "tavsiyem" almamanız. Hem ayak sağlığı için hem maddi kaybınız için.Alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orjinal olmadığının Bende farkındayım sorum herhangi bi sıkıntı çıkarırlar mı aldıktan sonra vs