❌İndirim Bitti! StellSeries Arctis Nova Pro Wireless Xbox Sepette 10.529 TL!! (App'a özel)

Bu xbox olanları pcde kullanmak dert oluyor

Xbox versiyonunu kullanıyorum normal versiyondan tek farkı yanında gelen dock, normal dockta 2 adet normal usb type-c çıkışı var (pc, ps5, switch vb ile uyumlu) xbox versiyonunda 1 adet normal usb type-c 1 adet xbox özel çıkışı var o da type-c ve ben switch ile denediğimde xbox çıkışı çalışmamıştı bunu bilerek alın 2 cihazda dock ile kullanmayı düşünüyorsanız.

black shark v2 pro xbox vers. aldım adamlar synapse bile koymamış saçma sapan bir şey iade edicem bunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama

Xbox versiyonunu kullanıyorum normal versiyondan tek farkı yanında gelen dock, normal dockta 2 adet normal usb type-c çıkışı var (pc, ps5, switch vb ile uyumlu) xbox versiyonunda 1 adet normal usb type-c 1 adet xbox özel çıkışı var o da type-c ve ben switch ile denediğimde xbox çıkışı çalışmamıştı bunu bilerek alın 2 cihazda dock ile kullanmayı düşünüyorsanız.
Hem telefon hem pc de kullanabilir miyim

bluetooth ile kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lazım değil, pc ve diğer tüm cihazlar için 1 adet normal type-c çıkışı var sorunsuz kullanılıyor.
Knk fiyatına değer mi alınır mı ya da tavsiye ettiğin bir şey var mı ? Arayıştayım.

hem oyun hemde müzik için Sennhesier momentum 4 düşünüyordum ama aklıma bu geldi şimdi

yaklaşık 1 yıldır xbox versiyonunu PCde kullanıyorum, mükemmel bir kulaklık. Kesintisiz şarj olayı müthiş. Alışınca bırakamazsınız.

Şuan piyasada alabileceğiniz fiyatına göre en iyi kulaklıklar...
1- StellSeries Arctis Nova Pro kablolu
2-StellSeries Arctis Nova Pro Wireless
İkisinde hem oyun hem müzik kulaklığı...

Knk fiyatına değer mi alınır mı ya da tavsiye ettiğin bir şey var mı ? Arayıştayım.
Ben bu tak çıkar pil mevzusu için aldım kulaklığa hiç bir zaman kablo takmıyorsun, kulaklıkta kabloya uyuz olduğum için benim için mükemmel kalitesinden de memnunum bir şikayetim yok alalı 2 yıl oluyor.

Geri