kuremissle
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
criptodan pek anlamam sizce kazandırır mı güvenilir midir arkasındaki isimlerde solana binance fln var
Anladığını sanıp bu işe girenler bile patates oluyorken anlamıyorsan hiç bulaşmacriptodan pek anlamam sizce kazandırır mı güvenilir midir arkasındaki isimlerde solana binance fln var
Katılıyorum, girilecekse de riske atılmayan, daha eğlencesine ya da uzun vadeli küçük girilebilir. Yoksa çok insan kısa vadede büyük getiri hırsıyla tepetaklak oldu.Anladığını sanıp bu işe girenler bile patates oluyorken anlamıyorsan hiç bulaşma![]()
Dediğin gibi kenara atıp unutulacak bir mebla var ise evet girilebilir ve bu kişiyi bağlar fakat kısa vade de kazanayım heveslerinin birçok örnekleri var maalesef.Katılıyorum, girilecekse de riske atılmayan, daha eğlencesine ya da uzun vadeli küçük girilebilir. Yoksa çok insan kısa vadede büyük getiri hırsıyla tepetaklak oldu.
1500dolarla başlayıp "Move To Win" adı altında günlük 20-30 dolar civarı getirisi olduğu söyleniyorDediğin gibi kenara atıp unutulacak bir mebla var ise evet girilebilir ve bu kişiyi bağlar fakat kısa vade de kazanayım heveslerinin birçok örnekleri var maalesef.
karlı bir sistem mi sizce? daha önce kullandınız mı? veya kullananla konuştunuz mu?Uygulamada 30 bin ₺'den başlayan fiyatlarla ayakkabılar var. Bu ayakkabıların seviyesine göre yürüyerek para kazanıyorsunuz. En ucuz ayakkabının günlük getirisi sanırım 3 bin ₺. Ama ayakkabının eskime tamir v.s karışık olayları var.
Stepn grupları var oradan bilgi sahibi olabilirsiniz. Discord ve telegram. Benim 30 bin ₺ gibi "astronomik" paralarım olmadığı için kullanmadım fakat olsa muhtemelen kullanacağım bir uygulama olurdu. Çünkü uygulama özel davet ile kullanılabiliyor. Clubhouse benzeri gibi. Herkes kod için can attığına göre demek ki kârlı bir iş.karlı bir sistem mi sizce? daha önce kullandınız mı? veya kullananla konuştunuz mu?