Neler Yeni

stepn nedir? nasıl kullanılır

kuremissle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
criptodan pek anlamam sizce kazandırır mı güvenilir midir arkasındaki isimlerde solana binance fln var

Anladığını sanıp bu işe girenler bile patates oluyorken anlamıyorsan hiç bulaşma ;)
Katılıyorum, girilecekse de riske atılmayan, daha eğlencesine ya da uzun vadeli küçük girilebilir. Yoksa çok insan kısa vadede büyük getiri hırsıyla tepetaklak oldu.

Katılıyorum, girilecekse de riske atılmayan, daha eğlencesine ya da uzun vadeli küçük girilebilir. Yoksa çok insan kısa vadede büyük getiri hırsıyla tepetaklak oldu.
Dediğin gibi kenara atıp unutulacak bir mebla var ise evet girilebilir ve bu kişiyi bağlar fakat kısa vade de kazanayım heveslerinin birçok örnekleri var maalesef.

Dediğin gibi kenara atıp unutulacak bir mebla var ise evet girilebilir ve bu kişiyi bağlar fakat kısa vade de kazanayım heveslerinin birçok örnekleri var maalesef.
1500dolarla başlayıp "Move To Win" adı altında günlük 20-30 dolar civarı getirisi olduğu söyleniyor

Uygulamada 30 bin ₺'den başlayan fiyatlarla ayakkabılar var. Bu ayakkabıların seviyesine göre yürüyerek para kazanıyorsunuz. En ucuz ayakkabının günlük getirisi sanırım 3 bin ₺. Ama ayakkabının eskime tamir v.s karışık olayları var.

Uygulamada 30 bin ₺'den başlayan fiyatlarla ayakkabılar var. Bu ayakkabıların seviyesine göre yürüyerek para kazanıyorsunuz. En ucuz ayakkabının günlük getirisi sanırım 3 bin ₺. Ama ayakkabının eskime tamir v.s karışık olayları var.
karlı bir sistem mi sizce? daha önce kullandınız mı? veya kullananla konuştunuz mu?

karlı bir sistem mi sizce? daha önce kullandınız mı? veya kullananla konuştunuz mu?
Stepn grupları var oradan bilgi sahibi olabilirsiniz. Discord ve telegram. Benim 30 bin ₺ gibi "astronomik" paralarım olmadığı için kullanmadım fakat olsa muhtemelen kullanacağım bir uygulama olurdu. Çünkü uygulama özel davet ile kullanılabiliyor. Clubhouse benzeri gibi. Herkes kod için can attığına göre demek ki kârlı bir iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,518
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri