Neler Yeni

Öneri STOK BEKLEYENLER RX9070 XT NITRO+

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Soner Özdener
Amazon son 1 senedir TR yi saldı zaten metre cıvata diş macununa ağırlık verdi
Sorma tabak çanak çeyizlik musluk hırdavat dolu. Pc tarafın da işte elde ne varsa renk olsun diye listeliyor.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,298
İsim
Sinan Aba
niye kart satılmıyor şuan?
bir kaç model satıldı hb de 9070 var xt yok xfx model göremedik daha nerde bu kartlar

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
pozalba
Sorma tabak çanak çeyizlik musluk hırdavat dolu. Pc tarafın da işte elde ne varsa renk olsun diye listeliyor.
Aynen öyle vala rezalet ben artık girip bakmıyorum bile zaman kaybı

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Bu kadar detaya gerek yok hocam forumda çoğu insan bu kartları alıp valo , cs yada en iyi ihtimalle RDR oynuyor tensör - sensör kimsenin umrunda değil
Gidip o tür oyunlar için bu kadar yüksek bir kart almaya gerek yok yani onu anlatmaya çalışıyorum. Kaldı ki ekonomiyi düşünürsek formda ki arkadaşların çoğu genç arkadaşlar kimisi çalışıyor ve gördüğüm kadarı ile taksit ile almaya çalışıyorlar kartları. Büyük bir kısım ise zaten yaş itibarı ile küçük arkadaşlar olduğu için onlar alamıyor mecburen babaları anneleri alıyor onlarda taksit seçeneğine bakıyor doğal olarak.

Satriani

80+ Silver
Yapay Zekanın ilerlediği bir devirdeyiz ve emin ol bir çok kişi ilgileniyordur. Ben şahsen ilgileniyorum ve bu özellikleri göz artı etmemek gerek. Bir kart alıyorsun bu kartı sadece oyun oynamak için alıyorsan bence büyük saflıktır. Etinden Sütünden faydalanacaksın. Yani CS,VALO,LOL, RDR gibi oyunları oynamak için gidip bu fiyatı vermek bence mantıksız geliyor. 7800xt ile de aynı oyunları rahat oynarsın. Saf oyun gücü istiyorsa 20-25k bandına gidip 7800xt almak daha mantıklı seçenek o zaman.
Evet bu da bi' bakış açısı ki bütçeye göre zaten alınabilir, hatta hala daha belirli fiyat baremi hazır sistemlerde kullanılacak.
Burada önemli olan yeniliği takip etmek, tabi bütçeye göre. Kişinin bütçesi yokken onu zorlaması saçma olabilir ama varsa niye daha yeni nesil kartı alıp, daha uzun ömürlü kullanmasın.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
pozalba
niye kart satılmıyor şuan?
bir kaç model satıldı hb de 9070 var xt yok xfx model göremedik daha nerde bu kartlar
XFX olursa ilk incehesap ta olur zaten onlarda dün satışını yapmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu da bi' bakış açısı ki bütçeye göre zaten alınabilir, hatta hala daha belirli fiyat baremi hazır sistemlerde kullanılacak.
Burada önemli olan yeniliği takip etmek, tabi bütçeye göre. Kişinin bütçesi yokken onu zorlaması saçma olabilir ama varsa niye daha yeni nesil kartı alıp, daha uzun ömürlü kullanmasın.
Konu bütçe zaten rakibiyle arasında 15k var en ucuz 5070 ti 45k

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
aynen öyle asıl olay bütçede bitiyor dediğin gibi misal ben şuan bu karta bu parayı fazla buldum. nitro+ serisinin keşke 30k bandında olsaydı.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,121
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
4070 Ti Super ile böyle bir test yapılmış.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Göksel
4070 Ti Super ile böyle bir test yapılmış.

Sadece Gta 5 videosu var arkadaş yalan söylüyor 4070ti süper ile 5070ti karşılaşması izledim 5070ti tokatlıyor rahat şekilde ama 9070xt 5070ti videosunda yer yer 9070xt tokatlıyor nasıl 4070 ti süper daha iyi oluyor ?

Top Bottom