Neler Yeni

Öneri STOK BEKLEYENLER RX9070 XT NITRO+

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Ordaki 50 testin 47sinde 9070xt önde zaten 3 testte 4070 önde diye 4070s mi övelim ?
önde derken arada öyle ahım şahım farklar yok. zaten 2 kartta pahalı. aradaki fark 2.5k çok fark yok. Nvidia da 4070ti süperde güncellemeler tam olduğu için dedim şimdi bu amd kartları yeni çıktı ne olacağı belli değil nereye evrilecek onu merak ediyorum şuanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyundan oyuna değişmekle birlikte 60 fps fark attığı oyunlar var
kardeşim 120-140 fps den sonra gözle hissedemezsin farkı zaten :D

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Göksel
önde derken arada öyle ahım şahım farklar yok. zaten 2 kartta pahalı. aradaki fark 2.5k çok fark yok. Nvidia da 4070ti süperde güncellemeler tam olduğu için dedim şimdi bu amd kartları yeni çıktı ne olacağı belli değil nereye evrilecek onu merak ediyorum şuanda.

kardeşim 120-140 fps den sonra gözle hissedemezsin farkı zaten :D
Hissedemicez diye daha güçsüz karta daha fazla para mı vercez hocam saçma saçma konuşmayın işte rica ediyorum

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Oyundan oyuna değişmekle birlikte 60 fps fark attığı oyunlar var
60 fps fark olsa ne olacak 140 fps den sonra. Rekabetçi oyun oynasan neyse diyeceğim e spor oyuncusu filan olsan neyse. kaldı ki monitör desteğin yoksa o fps bir şey ifade etmiyor

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Göksel
60 fps fark olsa ne olacak 140 fps den sonra. Rekabetçi oyun oynasan neyse diyeceğim e spor oyuncusu filan olsan neyse. kaldı ki monitör desteğin yoksa o fps bir şey ifade etmiyor
Tamam hocam siz 60fps az veren ekran kartını kendiniz alınız ama burda bi topluluğa öneri veriyorsunuz daha güçsüz ve daha pahalı avantajı olmayan kartı önermeyiniz

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Hissedemicez diye daha güçsüz karta daha fazla para mı vercez hocam saçma saçma konuşmayın işte rica ediyorum
saçma konuşan sizsiniz. ben nvidiayı övmüyorum sadece bakış açısı olarak 2 tarafa birden gözlemci gözle bakıyorum yani 2.5k fark var. Yeni çıkmış bir kart güncellemeleri tam değil. Yarın bir gün ne olacağı belli değil. Ben donanım arşivinin videosunu bekliyorum şahsen. Daha detaylı yapacağını söyledi incelemeyi. Zaten burada önemli olan bütçe meselesi bütçe varsa 2 sinide alırsın yoksa almazsın basit mantık.. 2 side güçlü birisi dengeli birisi oyunlarda daha önde bir kart.

Tamam hocam siz 60fps az veren ekran kartını kendiniz alınız ama burda bi topluluğa öneri veriyorsunuz daha güçsüz ve daha pahalı avantajı olmayan kartı önermeyiniz
mt2 oynayan birisiniz gelip burada bana laf yapıyorsunuz öneri vermiyorum düşüncemi belirtiyorum daha yazdığımı anlamıyorsunuz.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Göksel
saçma konuşan sizsiniz. ben nvidiayı övmüyorum sadece bakış açısı olarak 2 tarafa birden gözlemci gözle bakıyorum yani 2.5k fark var. Yeni çıkmış bir kart güncellemeleri tam değil. Yarın bir gün ne olacağı belli değil. Ben donanım arşivinin videosunu bekliyorum şahsen. Daha detaylı yapacağını söyledi incelemeyi. Zaten burada önemli olan bütçe meselesi bütçe varsa 2 sinide alırsın yoksa almazsın basit mantık.. 2 side güçlü birisi dengeli birisi oyunlarda daha önde bir kart.
Tamam hocam siz 3070 alın o daha dengeli daha çok oturmuş daha iyidir nasıl bi mantık var anlamadım neyse kolay gelsin

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Gelip burada fan boyluk yapmıyorum sonuçta ölümüne nvidia demiyorum :D saçma sapan yerlere çekiyorsunuz bence başka konulara bakın siz.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Göksel
Hatta 2070 alın kaç sene geçmiş üzerinden tam oturmuştur

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru