Neler Yeni

Stok bitti sizce ne kadar fiyatla geri gelir

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Bütçe
10.000
Arkadaşlar kardeşime okul ve futbolda başarılı olursa bir sistem sözü vermiştim memleketimdeki takıma girmeyi başardı ve okulunda kendi aralarında 1.olarak sınıf atladı bende parayı hazırlamış Abdullah abinin sistemini bekliyordum ancak bi kaç gündür aktif değildim zaten foruma en son ne zaman geldim onuda hatırlamıyorum arada girip baktım herhalde her neyse bu yüzden sistemi kaçırdım arkadaşlar ve bu benim adıma üzücü oldu kardeşimin kalbini kırmak istemiyorum bir fikriniz varmı

Akiran

80+ Silver
Arkadaşlar kardeşime okul ve futbolda başarılı olursa bir sistem sözü vermiştim memleketimdeki takıma girmeyi başardı ve okulunda kendi aralarında 1.olarak sınıf atladı bende parayı hazırlamış Abdullah abinin sistemini bekliyordum ancak bi kaç gündür aktif değildim zaten foruma en son ne zaman geldim onuda hatırlamıyorum arada girip baktım herhalde her neyse bu yüzden sistemi kaçırdım arkadaşlar ve bu benim adıma üzücü oldu kardeşimin kalbini kırmak istemiyorum bir fikriniz varmı
Herkes stoğu soruyor, sık sık Instagram'dan takip edin stok yenilenebilir.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes stoğu soruyor, sık sık Instagram'dan takip edin stok yenilenebilir.
Peki bütçem belli Abdullah abininki kadar iyi olurmu bilmem ama ona yakın varmıdır

Top Bottom