Kim diyor? Ama böyle bir işlemci kullanıyorsanız genel olarak sisteminiz üst seviyedir en azından 200 300 TL'lik de olsa soğutma gerekli. Şuan bütçeniz yoksa da çok sıkıntı çıkarmaz.Bu videoyu izledim.Şunu merak ediyorum bu denli normal ise sıcaklık değerleri herkes neden bana stok fanın yetersiz olduğunu bi işe yaramadığını vs söylüyor ?
Şu an boşta 53 55 dereceleri görüyor beni düşündürüyor bu durum.Bugün işlemci ve fanı bir çıkarmayı düşünüyorum.Kim diyor? Ama böyle bir işlemci kullanıyorsanız genel olarak sisteminiz üst seviyedir en azından 200 300 TL'lik de olsa soğutma gerekli. Şuan bütçeniz yoksa da çok sıkıntı çıkarmaz.
Önerebilceğin kule tipi aşırı büyük olmayan bir soğutucu var mı dostum ? Ve yukarıdaki videoda gayet normal bir şekilde kullanıyor adam o nasıl oluyor.O işlemciyi stok fan ile kullanamazsın, kullanırsın ama tam performans alamazsın, ısındığı zaman hızını düşürür işlemci. O işlemciyi alıcaksan yanında kule tipi güzel bir soğutucu almak şart.
Ben cooler master spectrum 212 kullanıyorum ryzen 5 3600 ile, render alırken 70 dereceyi geçmiyor işlemci, oyunlarda 55-60 boşta 30-40.Önerebilceğin kule tipi aşırı büyük olmayan bir soğutucu var mı dostum ? Ve yukarıdaki videoda gayet normal bir şekilde kullanıyor adam o nasıl oluyor.
İyi bir kasa içi soğutman varsa stock fan yeterli gelir ama ben o.c yapacağım kasa içi soğutmam yetersiz dersen harici bir soğutucu öneririm.Arkadaşlar aranızda stok fanı ile 5600x kullanan varsa sıcaklık değerlerini benimle paylaşabilme şansı var mıdır ?