Neler Yeni

Stok fan ile 5600x kullanıcıları buraya

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Arkadaşlar aranızda stok fanı ile 5600x kullanan varsa sıcaklık değerlerini benimle paylaşabilme şansı var mıdır ?

Dambıldor

80+ Silver
Bu videoyu izledim.Şunu merak ediyorum bu denli normal ise sıcaklık değerleri herkes neden bana stok fanın yetersiz olduğunu bi işe yaramadığını vs söylüyor ?
Kim diyor? Ama böyle bir işlemci kullanıyorsanız genel olarak sisteminiz üst seviyedir en azından 200 300 TL'lik de olsa soğutma gerekli. Şuan bütçeniz yoksa da çok sıkıntı çıkarmaz.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim diyor? Ama böyle bir işlemci kullanıyorsanız genel olarak sisteminiz üst seviyedir en azından 200 300 TL'lik de olsa soğutma gerekli. Şuan bütçeniz yoksa da çok sıkıntı çıkarmaz.
Şu an boşta 53 55 dereceleri görüyor beni düşündürüyor bu durum.Bugün işlemci ve fanı bir çıkarmayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
isimsiz
O işlemciyi stok fan ile kullanamazsın, kullanırsın ama tam performans alamazsın, ısındığı zaman hızını düşürür işlemci. O işlemciyi alıcaksan yanında kule tipi güzel bir soğutucu almak şart.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O işlemciyi stok fan ile kullanamazsın, kullanırsın ama tam performans alamazsın, ısındığı zaman hızını düşürür işlemci. O işlemciyi alıcaksan yanında kule tipi güzel bir soğutucu almak şart.
Önerebilceğin kule tipi aşırı büyük olmayan bir soğutucu var mı dostum ? Ve yukarıdaki videoda gayet normal bir şekilde kullanıyor adam o nasıl oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
isimsiz
Önerebilceğin kule tipi aşırı büyük olmayan bir soğutucu var mı dostum ? Ve yukarıdaki videoda gayet normal bir şekilde kullanıyor adam o nasıl oluyor.
Ben cooler master spectrum 212 kullanıyorum ryzen 5 3600 ile, render alırken 70 dereceyi geçmiyor işlemci, oyunlarda 55-60 boşta 30-40.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimde 280'e almıştım, ve işlemciye uv yada oc yapmadım, stok ayarlarda kullanıyorum.

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar aranızda stok fanı ile 5600x kullanan varsa sıcaklık değerlerini benimle paylaşabilme şansı var mıdır ?
İyi bir kasa içi soğutman varsa stock fan yeterli gelir ama ben o.c yapacağım kasa içi soğutmam yetersiz dersen harici bir soğutucu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,334
Üyeler
164,651
Son üye
Amedli214735
Top Bottom