Teşekkürler dostum dark freezer x124 iyi midir? peki onu almayı düşünüyorumGayet normal 90 derece olursa sıkıntı olur .İstiyorsan uygun fiyatlı Snowman m200 kule tipi soğutucu alabilirsin 65 70 derece seviyesine düşürür sıcaklıkları
Reis CPB ayarı açık mı ?Merhaba arkadaşlar işlemci ryzen 5 2600 GTA 5 oynuyorum core temp ile baktığımda max 81 derece gördüm genellike 75-78 arası oluyor bu normal midir stok fan kullanıyorum core performance boost kapalı
Tabi alabilirsin oda güzel bir soğutucuTeşekkürler dostum dark freezer x124 iyi midir? peki onu almayı düşünüyorum
kapalı dostumReis CPB ayarı açık mı ?
Güldürme Beni 90 derecenin neresi normalGayet normal 90 derece olursa sıkıntı olur .İstiyorsan uygun fiyatlı Snowman m200 kule tipi soğutucu alabilirsin 65 70 derece seviyesine düşürür sıcaklıkları
zararlı en ideal zaten 60 falan olur oyunlar da sivi soğutma yada kule tipi al iyi soğutur 60 dereceyi fazla görmezsinMerhaba arkadaşlar işlemci ryzen 5 2600 GTA 5 oynuyorum core temp ile baktığımda max 81 derece gördüm genellike 75-78 arası oluyor bu normal midir stok fan kullanıyorum core performance boost kapalı
lütfen düzgün okuyun gayet normal , 90 derece olursa sıkıntı olur demişim.Güldürme Beni 90 derecenin neresi normal