Hocam ben de snowman t6 düşünüyorum da çok ses çıkıyor diyenler var cidden abartıldığı gibi mi acaba? kullanan var mı?Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comSnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkasına Link 1 bunu tak varya o 120w lik tdp degeri 200 olmazsa hiç bişi bilmiyorum.Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
bunu kullanıyorum,çokda memnunum ve snowman ile kıyaslama videosu var onuda izleyebilirsin...
evet ona da denk gelmiştim snowman satmadıkları için kendi ürünlerini pazarlama şeysi sanmıştım. yükte kaç dereceye kadar çıkıyor hocamDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
bunu kullanıyorum,çokda memnunum ve snowman ile kıyaslama videosu var onuda izleyebilirsin...
AMD Wraith Prism tercih edebilirsiniz.
yükte 70 dereceyi geçmedi....evet ona da denk gelmiştim snowman satmadıkları için kendi ürünlerini pazarlama şeysi sanmıştım. yükte kaç dereceye kadar çıkıyor hocam
e müthiş o zaman hocam az daha araştırıp alayım ben o soğutucuyuyükte 70 dereceyi geçmedi....