Para iadesi olurAlıntıyı görüntüle
MERHABA ARKADAŞLAR ÜRÜNE GİRDİĞİM ZAMAN 1 STOK YAZIYOR BELKİ BENİMKİ GİNEDE KADAR STOK BİTEBİLİR BU DURUMDA GENE DEĞİŞİM OLUYORMU YOKSA STOK GELENE KADAR BEKLİCEMMİ KARGONUN GELMESİNİ ?
iyide hocam müşteri hizmetleriyle dğeişim diye konuştuk ve değişim diye gönderiyorum böyle bişey olması mümkünmü müşteri memnuniyetsizliği olur 4200 liraya 240 hz 1ms ips panel monitörü nerde bulacam bidahaPara iadesi olur
Hocam bu monitörü siz daha önceden aldınız ve değişim istiyorsunuz ve stok yok doğru mu anladım çünkü mesajınızda daha önceden alınmış yazmıyor sadece satın alınma zamanını koymuşsunuz.iyide hocam müşteri hizmetleriyle dğeişim diye konuştuk ve değişim diye gönderiyorum böyle bişey olması mümkünmü müşteri memnuniyetsizliği olur 4200 liraya 240 hz 1ms ips panel monitörü nerde bulacam bidaha
e zaten değişim siparişi oluşturuldu diyor kanka daha ne olacakAlıntıyı görüntüle
MERHABA ARKADAŞLAR ÜRÜNE GİRDİĞİM ZAMAN 1 STOK YAZIYOR BELKİ BENİMKİ GİNEDE KADAR STOK BİTEBİLİR BU DURUMDA GENE DEĞİŞİM OLUYORMU YOKSA STOK GELENE KADAR BEKLİCEMMİ KARGONUN GELMESİNİ ?
nasıl yaniAradaki farkı verip değişiyorlardı sanki öyle hatırlıyorum müşteri hizmetlerine sorun derim.
knk öylede iade değişim diyor kargoya verdim oradada öyle diyor iade/değişim ve ürün sayfasına girdiğim zaman 1 stok kaldı diyor gidene kadar stok bitse sonrasında ne olur onu düşünüp sormuştume zaten değişim siparişi oluşturuldu diyor kanka daha ne olacak