Neler Yeni

Stok sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar hangi dünya devi teknoloji mağzalarına bakarsam bakayım yeni çıkan bir ürün bile tedarik edilemiyo stokda yok bunun sebebi korona virüs mü sizce eğer ki geçerse genel bir artış olur mu sizce

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
evet sebep virüs yüzünden üretim yok neredeyse dünya çapında

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Arkadaşlar hangi dünya devi teknoloji mağzalarına bakarsam bakayım yeni çıkan bir ürün bile tedarik edilemiyo stokda yok bunun sebebi korona virüs mü sizce eğer ki geçerse genel bir artış olur mu sizce
üretilen ürün olsa bile gelemiyor gemiler ve dünya kargo ulaşımmı sebebiyle
evet sebep virüs yüzünden üretim yok neredeyse dünya çapında

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Aslında bu gün 2 si birde üretimin devam ettiği ama taşınmada sıkıntı olduğu söylendi. Gerçekten Çin’de tahminim üretim devam ediyordur. Ama taşımalar inanılmaz sıkıntılı diyorlar

alper2669

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
alp eren
Ürünler gemilere yüklenip konteynırlar ile geliyor onlarda problem yok ticari taşımacılık tüm dünyada devam ediyor arkadaşlar. Sadece insan giriş çıkışlar yasak ticarette yasak yok bilginiz olsun. Belki büyük firmalar korona sebebiyle üretim de duraklama dönemine girmiş olabilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında bu gün 2 si birde üretimin devam ettiği ama taşınmada sıkıntı olduğu söylendi. Gerçekten Çin’de tahminim üretim devam ediyordur. Ama taşımalar inanılmaz sıkıntılı diyorlar
Kardeşim ben labaratuvar çalışıyorum . Haydarpaşa, Ambarlı, Pendik limanlara gidip geliyorum. Memurlar ile aram iyidir. Gidiş gelişlerde problem yok . Hatta daha fazla gemi yanaşıyor diyebilirim. Her ülkeden bahsediyorum . İtalyanın en kötü olduğu dönemlerde bile hiç boş geçmedik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kısa sürede düzelir umarım bu durum

Top Bottom