Yani mouse için değer diyosan telefon sıfırlayıp mobil veri ile linkten temu hesabı açman lazim bu şekilde alabilirsinÇaresi yok mu şu telefon şeyinin.Bir şey almadım ama inmiyor
Yani mouse için değer diyosan telefon sıfırlayıp mobil veri ile linkten temu hesabı açman lazim bu şekilde alabilirsinÇaresi yok mu şu telefon şeyinin.Bir şey almadım ama inmiyor
Telefonu sıfırlamam mümkün değil emulatörle de beceremedim kaçtı fırsat.Yani mouse için değer diyosan telefon sıfırlayıp mobil veri ile linkten temu hesabı açman lazim bu şekilde alabilirsin
Eyvallah hocalarım hemen sipariş verdim.
Hocam o Instagram postu benimde önüme çıktı. Evdeki bütün telefonlara postu gönderdim hepsinden sıra sıra denedim birinde tesadüfen oldu. Yeni hesapta değildir yani. Açalı bir kaç ay olmuştu sadece alışveriş yapılmamış bir hesaptı.Nasil yaptiniz hocam?
hayırlı olsun hocam bende aldım beklemedeyiz bakalımEyvallah hocalarım hemen sipariş verdim.
Sağ olun hocam sizde hayrını görün. Şarj istasyonu ile beraber gelir inşallah.hayırlı olsun hocam bende aldım beklemedeyiz bakalım