Palo DAYI 👑
80+ Gold
duvar ıcın degılde ben şunu aldım onceden duvar ıcın ayrıyeten bakmam lazımaklınızda var mı transformers model benimde sevdiğim karakterler
duvar ıcın degılde ben şunu aldım onceden duvar ıcın ayrıyeten bakmam lazımaklınızda var mı transformers model benimde sevdiğim karakterler
Sabahtan beri okuyorum seni Allah aşkına nasıl aldinAllaha şükür sonunda ben de aldım 65 tl de kredi vereceklermiş
O nasıl oluyor ustamben ılk mouse 1600 TL'ye aldım 1000tl kredı verdı ondan sonra tekrar geldı etkınlık 2. mouse kredıyle bırlıkte 600 lıraya geldı tekrar 1000tl kredi verdi
3. mouse yıne 600 TL'ye denk gelecek alırsam tekrar 1000tl verecek bu normalmi
aldığınız sizi üzmez iyi günlerde kullanın.yok uğraşır mıyım hiç. 14 gün sürdü mouseun gelmesi çatlayacaktım valla
2 el de satanlar büyük ihtimalle bu şekilde yapıyordur. 600 e alıp 1.5k ya veriyorlarben ılk mouse 1600 TL'ye aldım 1000tl kredı verdı ondan sonra tekrar geldı etkınlık 2. mouse kredıyle bırlıkte 600 lıraya geldı tekrar 1000tl kredi verdi
3. mouse yıne 600 TL'ye denk gelecek alırsam tekrar 1000tl verecek bu normalmi
kredi iadesi etkınlıgı geldı ordan olduO nasıl oluyor ustam
bence bu halde daha iyi ama attığınız ürün bitmiş galibaduvar ıcın degılde ben şunu aldım onceden duvar ıcın ayrıyeten bakmam lazım
olabilir hocam esasında güzel taktik 2 hesabıma geldi bu etkınlıkaldığınız sizi üzmez iyi günlerde kullanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 el de satanlar büyük ihtimalle bu şekilde yapıyordur. 600 e alıp 1.5k ya veriyorlar
Bende de olmuyor 3 tane telefondan denedim olmuyor mlsfOlmuyor bu ya yemin ederim şansım yok
bu inidirim olmasa da o şekilde alamyı düşünmüştüm bende. En kötü alınıp dosta hediye edilebilir. Çok güzel hediye olur bence.olabilir hocam esasında güzel taktik 2 hesabıma geldi bu etkınlık
Hocam setup cok guzel nazar degmesinyok uğraşır mıyım hiç. 14 gün sürdü mouseun gelmesi çatlayacaktım valla