Nasıl yaptın hocam ben yapamadim1 saat uğraştık sonunda aldık 732 ₺ den Türkiye'de 1500 den satmaya çalışanlarla dolu ortalık beyaz kalsaydı iyiydi de yapacak bir şey yok
aklınızda var mı transformers model benimde sevdiğim karakterlergelince haber et benı bende alıcam ama kararsız kalıyom kredı topluyom suan 400 kusur kredım olucak onlarla alıcam transformerslı bulursam alıcam
Hocam ben de telefonumdan sildim, yukledim, yeni hesap actim, mobil veriden denedim, ucak moduna aldim vb. herseyi denedim olmadi. Ancak aile bireylerimin telefonundan tek tek denedim. Paylasilan linklerden birisine girdim orada uygulamayi yukle dedim sonra hesaba giris yaptim oldu. Halbuki hesap yeni degildi daha onceden kurmustum ancak oldu iste cozemedigim bir sekilde.Nasıl yaptın hocam ben yapamadim
1074 tl olan duruyor yalnizcastokları bitti
Arkadaşlar indirimli şekilde almak için bu linkten deneyin. Temu uygulamasını kaldırmadım hiç. Yeni kullanıcı hesabı oluşturup 103 tl den aldım.Merak ettiğim satıcı kısmı nerede gözüküyor.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099731350650&from_share=1&share_img=https://img.kwcdn.com/product/fancy/e348faa3-e6d9-4b8d-bd62-cc0ad9b40b0f.jpg&refer_share_id=23e6d5f5-33eb-4998-9548-e60710a0&refer_share_channel=messenger_chat&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBDGJ6HPJIROJECZQGA34DMOTWDC5CJEC3XINXDTQLP65E7JRSRHO52RXGNBOKD3EKT5BRKA
Ben bu linkteki ürünü aldım.Yorumlarda orjinal denmiş ve ürün donkla geliyor yazılmış ama emin olamadım.Satıcı kısmı nerede gözüküyor.Doğru yerden mi aldımışım?
Şaka gibi tam tutturdum stok gittistokları bitti
uğaşırım derseniz alın .Klavye kasa mouse güzel setup olmuşAga bu şimdi mi söylenir attack shark r1 geldi 2 gün önce
yok uğraşır mıyım hiç. 14 gün sürdü mouseun gelmesi çatlayacaktım vallauğaşırım derseniz alın .Klavye kasa mouse güzel setup olmuş
Hocam ben de telefonumdan sildim, yukledim, yeni hesap actim, mobil veriden denedim, ucak moduna aldim vb. herseyi denedim olmadi. Ancak aile bireylerimin telefonundan tek tek denedim. Paylasilan linklerden birisine girdim orada uygulamayi yukle dedim sonra hesaba giris yaptim oldu. Halbuki hesap yeni degildi daha onceden kurmustum ancak oldu iste cozemedigim bir sekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1074 tl olan duruyor yalnizca