Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,364
Şansıma tüküreyim. 1 ay gelmez daha.Ürün tr ye gelince PTT kargo alıcak.
Şansıma tüküreyim. 1 ay gelmez daha.Ürün tr ye gelince PTT kargo alıcak.
temu belirtilen süre içerisinde gelecek, geç gelirse 65 tl mi neydi kredi iadesi yaparız diyor. çok dert etme kısaca. gelir bir şekildeŞansıma tüküreyim. 1 ay gelmez daha.
Daha önce alışveriş yaptım zaten sıkıntı temuda değil. PTT mâlum beceriksizliği ile bilinen bir kargo şirketi olduğu için insan beklemekten yoruluyor.temu belirtilen süre içerisinde gelecek, geç gelirse 65 tl mi neydi kredi iadesi yaparız diyor. çok dert etme kısaca. gelir bir şekilde
Kargoyu hızlandırma butonu vardı, bastım ona talebiniz alındı falan dedi, inş bi işe yarıyordurBenimki de aynı şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu PTT ibaresi ne ayak onu çözemedim?
Ptt eskisi gibi değil erzurum dan edirneye 2 gün de geldi 3.gün teslim oldu aras kargoyla aynı hızları.Şansıma tüküreyim. 1 ay gelmez daha.
Bakalım inşallah dediğin gibidir.Ptt eskisi gibi değil erzurum dan edirneye 2 gün de geldi 3.gün teslim oldu aras kargoyla aynı hızları.
Benimde PTT ye vermişler canlı desteğe yazdım ptt ye vermeyin diye ama olmuyormuşŞansıma tüküreyim. 1 ay gelmez daha.
Daha önce cihazdan alışveriş yaptin mıbeytler indirim gözüküyor sıfır hesap olmasına rağmen "indirim kullanılamıyor" " Üzgünüz 62,14 tadını çıkaramazsınız çünkü bu cihaza sipariş verdiniz" diyor nasıl aşıcaz bunu
evetDaha önce cihazdan alışveriş yaptin mı