Muhammet Öztürk
80+ Bronze
bakmaya üşendim şimdi bakan varsa yazabilirmi 100 liralık ürüne 600 lira vergiye kimse şaşırmadı mı
sizin dediğiniz de doğru mesela 8k stok geldi o zamana kadar indirim gider mi ya da ne zaman gelir?Hocam almışken sağlam alın derim tabi fiyat geni iyi olur fakat stok bekleyip 8k almakdansa neden 1k alasinix ki fiyat da ayni
evet biraz garip ama alanalar var ajazz markası mouseları güzelbakmaya üşendim şimdi bakan varsa yazabilirmi 100 liralık ürüne 600 lira vergiye kimse şaşırmadı mı
Orijinal fiyat üzerine vergibakmaya üşendim şimdi bakan varsa yazabilirmi 100 liralık ürüne 600 lira vergiye kimse şaşırmadı mı
Hocam ne desem yanlış olur ben bekleme taraftarıyımsizin dediğiniz de doğru mesela 8k stok geldi o zamana kadar indirim gider mi ya da ne zaman gelir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet biraz garip ama alanalar var ajazz markası mouseları güzel
bu daha saçma verginin mevcut fiyat üzerinden olması lazım indirimsiz değil hangi mantıkla hesaplanıyor buOrijinal fiyat üzerine vergi
Bilmem temuya sorun ya da ülkemize resimde bellirtilmis zaten orijinal fiyat üzerine vergilendirme diyebu daha saçma verginin mevcut fiyat üzerinden olması lazım indirimsiz değil hangi mantıkla hesaplanıyor bu
Hocam şartlara uygun musunAlıntıyı görüntüle
beyler bu nedir nasıl atlarız bunu
Daha sonra deneyin hocamevet hocam
Alıntıyı görüntüle
sizde link varmı hocam onu atar mısınız, ben instagramdan karşıma çıkanla denedim, 1000hz diyor zaten bu linkteki ürün.Daha sonra deneyin hocam
Bekleyinsizde link varmı hocam onu atar mısınız, ben instagramdan karşıma çıkanla denedim, 1000hz diyor zaten bu linkteki ürün.
Deneyinsizde link varmı hocam onu atar mısınız, ben instagramdan karşıma çıkanla denedim, 1000hz diyor zaten bu linkteki ürün.
621 gözüküyor hocam bende bu
Üste dediklerimi yapın621 gözüküyor hocam bende bu