rez hocam ben de aynı şekilde duruma göre iptal edicem. 8k dongle varsa iyi yoksa hiç uğraşmaya değmez.HEIJUE TONGCHUANG Adlı satıcıdan bende satın aldım. Satıcıya mesaj attım dongle dahil mi diye bakalım cevabı bekliyorum. eğer dahil değilse iptal ederim siparişi. cevap gelince buraya yazarım.
dikkat edin aj159p ile aj159 pro farklı ürünler
aj159p ile 1k dock geliyor
switchleri scrolları düşük model
sepeti tamamlaman gerekmiyor kupon olarak sayıyor indirimireis bu 100 lira ama vergi olarak indirmisiz fiyati baz aliniyor ama sepeti 670 liraya tamamlaman gerek simdi 100 bu 570 lirada baska bisey alirsan e bu sefer indirimsiz fiyati uzerinden degerlendirildigi icin1050 liradan daha nuksek fiyatta siparis veremedigin icin bu urunu alamiyosun bende
Videoya koyduğu sipariş görseli 1049 olandan amaBu arkadaşın eklediği link ve incelediği model bizim aldığımız, şarj cihazı dahil değil yazan link ile birebir aynısı, kutuda eksik yok. İade etmeyin, eksik çıkarsa temu ile görüşün iade yapıyorlar zaten, ben 2 ay önce aj099 aldım takılma sorunu var dedim %100 iade yaptılar
Videoya koyduğu sipariş görseli 1049 olandan ama
stok bitmesede alınmıyorki tam 11buçuk saattir almaya uğraşıyorum alamadım indirim olmuyor bendeStok bitmiş FIRSATÇI arkadaşlar yüzünden alamadım yine