Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uwen uwen
alabilenler linke tıkladığında açılan chrome sayfasında fiyatı 104 lira olarak görüp temuya girdiğinde de 104 olarak görerek mi alıyorlar yoksa chromde 1045 gözüküp uygulamada mı düşüyor fiyat

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

chade

80+ Bronze
İsteyen istediği kadar alır, tr satılan ürün olsa anlarım ama zaten koskoca globak marka. Sadece TR değil tüm dünya alıyor Konudan görüp alan 50 kişi fln vardır. Arada kontrol edin sürekli stok geliyor. Kampanya ile çok ucuza alıyoruz diye kapattılar ise ,farklı ürün deneyin.
mesela da, pch nin vs yaptığı sadece mağazalara özel çok uygun fiyatlı sistemler oluyor. gerçek al-satçı adamlar gidip herkesten önce alıyor sonra aldığı gibi birkaç bin lira üstüne ilana koyuyor. o zaman denebilir insanlar dışarıda o kadar saat ayakta beklediler sıra gelsin diye sen fırsatçılık yapıyorsun diye ama burada tüm dünyaya satışa sunulmuş yüzlerce, binlerce stoklu bir üründen bahsediyoruz. sen ben almasak papau yeni ginede yaşayan adam alacak yani.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ömer-Zemin
arkadaş bi ben mi bu 104 tl yi göremedim sabahtan beridir ya

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
mesela da, pch nin vs yaptığı sadece mağazalara özel çok uygun fiyatlı sistemler oluyor. gerçek al-satçı adamlar gidip herkesten önce alıyor sonra aldığı gibi birkaç bin lira üstüne ilana koyuyor. o zaman denebilir insanlar dışarıda o kadar saat ayakta beklediler sıra gelsin diye sen fırsatçılık yapıyorsun diye ama burada tüm dünyaya satışa sunulmuş yüzlerce, binlerce stoklu bir üründen bahsediyoruz. sen ben almasak papau yeni ginede yaşayan adam alacak yani.
aynı fikirdeyim.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Y K
alabilenler linke tıkladığında açılan chrome sayfasında fiyatı 104 lira olarak görüp temuya girdiğinde de 104 olarak görerek mi alıyorlar yoksa chromde 1045 gözüküp uygulamada mı düşüyor fiyat

104 tl yi sepette de görürsen sıkıntı yok ödemede vergi eklenip toplam 734 tl olunca hemen al geç

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
ismail sağlam
stok var knk hala 748tlya alınabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

uygulamayı sil temunun resmi instagram hesabındaki reklamı bul reklamdan çarkı çevir uygulamayı reklamdaki yönlendirmeden indir yeni hesap aç
temunun kendisinde öyle bi post yokki

Xrosen1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ardahan Şahin
hocam dünyanın en normal şeyini yapmayı düşündük yani bunda sinirlenecek, ÜLKECE PERİŞAN HALDEYİZ diyecek bir durum yok :d. market anlaşmalı olduğu yerden atıyorum 6 liraya ekmek alıyor. sonra gidip kendi yerinde 10 liradan satıyor. market fırsatçı mı oldu şimdi? ucuza tedarik ettiğin bir ürünü gider başka yerde daha üst fiyata satarsın. buna biz dünyanın varoluşundan beri TİCARET diyoruz. mouse a çok ihtiyacım yok. fiyatı uygun görünce aldım. satamazsam alır kullanırım, şimdiki mouse umdan çok daha iyi. satarsam da 1 öğün yemeğim beleşe gelir yani. sanırsın 10 liraya alıp 10.000 liraya satıcaz.
Belirttiğin hazır sistem mantığıda aynı şekilde fırsatçılık dostum başka bir şey değil. Sinirli değilim dün gece bunun için 3-4 saat ugraştım eşim için alıcaktım ne denediysem alamadım. Herkes 800 TL'ye aldığı şeyi sonradan gidip neden 1500 2000 tl para vereyim ki Bu tarz cevaplar vermek yerine empati yaparak düşünün bakalım nasıl oluyor

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Aykut
başka var mıdır böyle ucuza alabileceğimiz ürünler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular