104 gözüküyoralabilenler linke tıkladığında açılan chrome sayfasında fiyatı 104 lira olarak görüp temuya girdiğinde de 104 olarak görerek mi alıyorlar yoksa chromde 1045 gözüküp uygulamada mı düşüyor fiyat
olması lazım ,benim hesap yeni değil disabah denemek için hesap açtım açtığım hesaplar boşa mı gidiyor hepsi o hesaplara giriş yapsam olur mu
mesela da, pch nin vs yaptığı sadece mağazalara özel çok uygun fiyatlı sistemler oluyor. gerçek al-satçı adamlar gidip herkesten önce alıyor sonra aldığı gibi birkaç bin lira üstüne ilana koyuyor. o zaman denebilir insanlar dışarıda o kadar saat ayakta beklediler sıra gelsin diye sen fırsatçılık yapıyorsun diye ama burada tüm dünyaya satışa sunulmuş yüzlerce, binlerce stoklu bir üründen bahsediyoruz. sen ben almasak papau yeni ginede yaşayan adam alacak yani.İsteyen istediği kadar alır, tr satılan ürün olsa anlarım ama zaten koskoca globak marka. Sadece TR değil tüm dünya alıyor Konudan görüp alan 50 kişi fln vardır. Arada kontrol edin sürekli stok geliyor. Kampanya ile çok ucuza alıyoruz diye kapattılar ise ,farklı ürün deneyin.
Burada bir sürü kişi ugraşıyor ben şu kadar saat ugrastım hakkım diyemezsin. Ayrıca almayıp ne yapıcaz Ben Fırsatçı değilimki alıp satayımStok kalsa alacağınız ne malum ? biz kaç saattir uğraştık
hocam bana bi tane alırsanız 200 lira kar yazarım istanbul içiysenizhızlı satılacağını düşünmediğim için almadım
aynı fikirdeyim.mesela da, pch nin vs yaptığı sadece mağazalara özel çok uygun fiyatlı sistemler oluyor. gerçek al-satçı adamlar gidip herkesten önce alıyor sonra aldığı gibi birkaç bin lira üstüne ilana koyuyor. o zaman denebilir insanlar dışarıda o kadar saat ayakta beklediler sıra gelsin diye sen fırsatçılık yapıyorsun diye ama burada tüm dünyaya satışa sunulmuş yüzlerce, binlerce stoklu bir üründen bahsediyoruz. sen ben almasak papau yeni ginede yaşayan adam alacak yani.
alabilenler linke tıkladığında açılan chrome sayfasında fiyatı 104 lira olarak görüp temuya girdiğinde de 104 olarak görerek mi alıyorlar yoksa chromde 1045 gözüküp uygulamada mı düşüyor fiyat
son kalanlarda bittistok bitti galiba şuan
temunun kendisinde öyle bi post yokkistok var knk hala 748tlya alınabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
uygulamayı sil temunun resmi instagram hesabındaki reklamı bul reklamdan çarkı çevir uygulamayı reklamdaki yönlendirmeden indir yeni hesap aç
Belirttiğin hazır sistem mantığıda aynı şekilde fırsatçılık dostum başka bir şey değil. Sinirli değilim dün gece bunun için 3-4 saat ugraştım eşim için alıcaktım ne denediysem alamadım. Herkes 800 TL'ye aldığı şeyi sonradan gidip neden 1500 2000 tl para vereyim ki Bu tarz cevaplar vermek yerine empati yaparak düşünün bakalım nasıl oluyorhocam dünyanın en normal şeyini yapmayı düşündük yani bunda sinirlenecek, ÜLKECE PERİŞAN HALDEYİZ diyecek bir durum yok :d. market anlaşmalı olduğu yerden atıyorum 6 liraya ekmek alıyor. sonra gidip kendi yerinde 10 liradan satıyor. market fırsatçı mı oldu şimdi? ucuza tedarik ettiğin bir ürünü gider başka yerde daha üst fiyata satarsın. buna biz dünyanın varoluşundan beri TİCARET diyoruz. mouse a çok ihtiyacım yok. fiyatı uygun görünce aldım. satamazsam alır kullanırım, şimdiki mouse umdan çok daha iyi. satarsam da 1 öğün yemeğim beleşe gelir yani. sanırsın 10 liraya alıp 10.000 liraya satıcaz.