AfterFather
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
nasıl yaptın reis taktik neBu üçü aynı ürün mü? çözemedim
Alıntıyı görüntüle
nasıl yaptın reis taktik neBu üçü aynı ürün mü? çözemedim
Alıntıyı görüntüle
Eski telefonumdan direk konudaki linke tıkladım oldunasıl yaptın reis taktik ne
ortadaki p değilBu üçü aynı ürün mü? çözemedim
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederimortadaki p değil
valla hocam kimisi 3-4 saat uğraşmış kimisi 10 saat uğraşmış ben 10 dk uğraşmadım hemen oldu indirim. şimdi instagramda gezerken bugün çok fazla aj159pro dan bahsettiğim için reklamı çıktı karşıma sadece 104 lira diye. nasipten öte köy yok dedikleri herhalde. kimisi saatlerce uğraşıyor alamıyor kimisi uğraşmadan alıyor üstüne daha da fazla alsın diye reklam çıkıyor. ben daha fazla almayacağım tabii ki de merak etmeyinBelirttiğin hazır sistem mantığıda aynı şekilde fırsatçılık dostum başka bir şey değil. Sinirli değilim dün gece bunun için 3-4 saat ugraştım eşim için alıcaktım ne denediysem alamadım. Herkes 800 TL'ye aldığı şeyi sonradan gidip neden 1500 2000 tl para vereyim ki Bu tarz cevaplar vermek yerine empati yaparak düşünün bakalım nasıl oluyor
evet bu bitmiş fakat o satıcıdan farklı ürünlerde var onlarda oldukca iyi onlarada bakabılırsınbence bu halde daha iyi ama attığınız ürün bitmiş galiba
olurhttps://www.epey.com/klavye-mouse/corsair-katar-pro-930c011-eu.html BU mousedan geçiyorum aşırı bir fark olur mu