150 TL için kim uğraşıcakVarsa satmak isteyen sarı siteden 900 TL'ye alabilirim siyah pro modelini
neye göre mantıksız pro modeli stok geleceği kesin mi? aynı kampanya devam edecek mi? ozaman pro da alma apex bekle159p 720'ye almak mantıksız dün prosu o fiyata alındı stok bekleyin gelir illaki
Senin mouseyi bana ver reiss
knk hiç temu inmemiş ve daha önce reklam tıklanıp kampanya kullanılmamış bir cihazdan konuda atılan linkleri kullanıyosun uygulamaya yönlendiriyor ve alıyorsun bukadarindirimin nasıl yapıldığını ss ler ile adım adım anlatabilecek biri var mı?
bu adımları uyguladım ama hiç olmadı dünden beri 4-5 cihazda denedim açtığım temu hesapları da boşa gitti muhtemelenknk hiç temu inmemiş ve daha önce reklam tıklanıp kampanya kullanılmamış bir cihazdan konuda atılan linkleri kullanıyosun uygulamaya yönlendiriyor ve alıyorsun bukadar
knk bende direk oldu girdiğin tc felan başkası dimibu adımları uyguladım ama hiç olmadı dünden beri 4-5 cihazda denedim açtığım temu hesapları da boşa gitti muhtemelen
yok tc adres girme adımına hiç gelemedim ki indirimi uyguladıktan sonra ödeme kısmında giriliyor tcknk bende direk oldu girdiğin tc felan başkası dimi