Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Siyah ile 4 kol saati 1480tl ödedim güzel oldu galiba
Beyaz lamzu thorn var buda siyah olsun hem daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün için eyw masraf oldu bize 😄
valla bana da oldu ya bir anda kendi kendimi ikna etmekle uğraşıp aldım :D hayırlı olsun

ChristianSerratos

80+ Silver

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
valla bana da oldu ya bir anda kendi kendimi ikna etmekle uğraşıp aldım :D hayırlı olsun
ben de gece gece 1229'luk oldum bu arada yeni furylevel z1 almıştım onu şu an iade etmeyi istiyorum nasıl ederim bi fikriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Umutcan K.
Bende aldım siyahından 8k olanından teşekkürler fakat alıcısı 8k dockun içine gömülüymüş galiba kutu açılışını izledimde mousenin altındaki dongle yeri boş keşke içine 1k dongle da koysalarmış laptopta da kullanırım diye aldım kablo karmaşasından kurtulmak için ama oyun oynayamıcaz laptopda kablosuz anlaşılan yinede güzel mouse konu için teşekkürler :)

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Bende aldım siyahından 8k olanından teşekkürler fakat alıcısı 8k dockun içine gömülüymüş galiba kutu açılışını izledimde mousenin altındaki dongle yeri boş keşke içine 1k dongle da koysalarmış laptopta da kullanırım diye aldım kablo karmaşasından kurtulmak için ama oyun oynayamıcaz laptopda kablosuz anlaşılan yinede güzel mouse konu için teşekkürler :)
uygulamadan oyun oynamadığımız anda 1kya cekemiyor muyuz acaba?

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Furkan Aydın
Bu sadece 8k olarak mı kullanılabiliyor ? Mesela uygulamadan 4k , 2k çekilmiyor mu ? Bilen varsa aydınlatabilir mi?

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
rica ederim, kusura bakmayın tam olarak anlamadım ama demek istediğiniz "ben 1k kullanmak istiyorum ama bu dock 8k olduğu için hep 8k kullanacağım galiba" ise polling rate'i uygulamadan ayarlayabiliyorsunuz. Ben de ayrıca bir 1klık usb dongle olmasını isterdim tabi, seyahat durumu falan olduğu vakit dock'u taşımak yerine usb ile işi görmek iyi olabilirdi ama tabi bu fiyata bazı şeylerden kısmak gerekiyor maalesef :d

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Swishhy
2-3 hafta önce furylevel z1 almıştım :( Şansa bak ya iade edip bunu alsam diyeceğim fakat iade edilmiyor. Furylevel z1 ile aralarında nasıl bir fark vardır? Ona göre üzüleyim. ;)

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Bu sadece 8k olarak mı kullanılabiliyor ? Mesela uygulamadan 4k , 2k çekilmiyor mu ? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
Uygulama üzerinden ayarlanıyor,
bu videodaki gibi, 13:27'den itibaren ilgili ayar kısmını görebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Umutcan K.
ayarlanabiliyor software üzerinden

rica ederim, kusura bakmayın tam olarak anlamadım ama demek istediğiniz "ben 1k kullanmak istiyorum ama bu dock 8k olduğu için hep 8k kullanacağım galiba" ise polling rate'i uygulamadan ayarlayabiliyorsunuz. Ben de ayrıca bir 1klık usb dongle olmasını isterdim tabi, seyahat durumu falan olduğu vakit dock'u taşımak yerine usb ile işi görmek iyi olabilirdi ama tabi bu fiyata bazı şeylerden kısmak gerekiyor maalesef :d
Docku taşıma mevzusundan bahsetmek istemiştim anlamışsınız, artık oyun dışında dongle taşımak istemiyorsak BT ile takılırız :)

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
Bende çektim aşırı f/p gibi duruyor bakalım elimize gelir ,memnun kalırsak ne âlâ.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Ben temuya sinir oldum almadım. İlk kez ürün alıcam ne bir kupon ne promosyon verdi. Gerek yok ali babayla devam.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
ayarlanabiliyor software üzerinden

Docku taşıma mevzusundan bahsetmek istemiştim anlamışsınız, artık oyun dışında dongle taşımak istemiyorsak BT ile takılırız :)
bu ürün şarjı bittiğinde kablolu kullanılabiliyor değil mi?

2-3 hafta önce furylevel z1 almıştım :( Şansa bak ya iade edip bunu alsam diyeceğim fakat iade edilmiyor. Furylevel z1 ile aralarında nasıl bir fark vardır? Ona göre üzüleyim. ;)
ben de aldım daha gelmedi elime açılmadan iade edebilir miyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom