İyi güzel de eli büyük olanlar avcunu mu yalasınBu özelliklere %20 kupon ile bedava
Aliexpress mouse göndermiyor TR'ye. Temu bu konuda iyiymiş insanlara da vesile oldun ne kadar almamış olsam da.valla hocam ben de beklemiyordum, forumca kablosuz mouse açlığımız varmış
Beni pek ilgilendirmez benim elim küçükİyi güzel de eli büyük olanlar avcunu mu yalasın
teşekkürler hocam, yardımcı olabildiysem ne mutluİyi güzel de eli büyük olanlar avcunu mu yalasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aliexpress mouse göndermiyor TR'ye. Temu bu konuda iyiymiş insanlara da vesile oldun ne kadar almamış olsam da.
Etik değil. Bunu farkederlerse adamlar tamamen iadeyi kapatır cidden sorunlu üründe problem yaşarsın. Yapmayın öyle şeyler.beyler ilk siparişi iptal edince para iadesi oluyomus ürün bizde kalıyomus doğru mu bu
Valla siz bu konuyu açmasaydınız birkaç haftaya furylevel Z1 alırdım sayenizde kat kat daha iyi mouse aldım hem de daha ucuza.valla hocam ben de beklemiyordum, forumca kablosuz mouse açlığımız varmış
Diğer aya bulalım bende para kalmadı.beyler böyle mikrofon da bulalım
kulaklıkta set tamam
bende de kalmadı sus sus.Diğer aya bulalım bende para kalmadı.
o mouse da iyidir diye düşünüyorum ama kağıt üzerinde bunun özellikleri güzel geldi aldım, dedim bizim forumda da paylaşayım sonuçta yıllarca burada sıcak fırsatlar sayesinde güzel fiyatlara güzel ürünler alma şansım oldu, ben de bir şeylere vesile olmak istedim :d hayırlı olsun şimdidenValla siz bu konuyu açmasaydınız birkaç haftaya furylevel Z1 alırdım sayenizde kat kat daha iyi mouse aldım hem de daha ucuza.