Belki yarın belki yarından da yakın forumu takip edin yeter stok gördüğümüzde haber veriyoruz zaten.Stocklar bitmiş,Yeniden Stocklara Ne Zaman Döner?
Apex de iyi de aşırı fark yok pro ile apex arasında bence.Beyazından kaptım bir tane. Normalde Apex olan modelini bekleyecektim o 2600'den aşşağı gelmez 2600 olursa da gümrükte sıkıntı yaşarım o yüzden bunu almakla çok iyi yaptım.
Sensör ve ekran farkı var sadece başka fark yok. Ben şimdi optik mouse switchi bakıyorum gelince optik switchle değiştireceğim switchleriniBelki yarın belki yarından da yakın forumu takip edin yeter stok gördüğümüzde haber veriyoruz zaten.
Apex de iyi de aşırı fark yok pro ile apex arasında bence.
Ucuza bulursanız buraya atarsanız çok iyi olur hocam.Sensör ve ekran farkı var sadece başka fark yok. Ben şimdi optik mouse switchi bakıyorum gelince optik switchle değiştireceğim switchlerini
Tabi bulursam paylaşıcam buradaUcuza bulursanız buraya atarsanız çok iyi hocam.
Yarın öğlen vakti olmadan hazır olStocklar bitmiş,Yeniden Stocklara Ne Zaman Döner?
Bilgisi olan var mi?22cm ele ne kadar küçük gelir bilgisi olan var mı?
Bilemiyorum da bence küçük gelir şu an kullandığım MM711 ile neredeyse ölçüleri aynı elim 16-17 cm neredeyse tam oturuyor elime. Kullandığınız mouse ile bu siteden karşılaştırabilirsiniz.Bilgisi olan var mi?
Firsat diye aldik insallah tutabilirim.Bilemiyorum da bence küçük gelir şu an kullandığım MM711 ile neredeyse ölçüleri aynı elim 16-17 cm neredeyse tam oturuyor elime.
Claw palm arası bir tutuş kullanıyorsanız kullanabilirsiniz gibi yukarıda attığım siteden kullandığınız fare ile karşılaştırabilirsiniz.Firsat diye aldik insallah tutabilirim.
Ben de 21 cm el ile aldım hocam. Claw grip tutuyorsan kullanabilirsinFirsat diye aldik insallah tutabilirim.
500 liralik rampage mouse kullaniyorum cikmiyor dogal olarak.Claw palm arası bir tutuş kullanıyorsanız kullanabilirsiniz gibi yukarıda attığım siteden kullandığınız fare ile karşılaştırabilirsiniz.
Aynen o sekil tutuyorum hocam da parmak yere surtecek yine muhtemelen.Ben de 21 cm el ile aldım hocam. Claw grip tutuyorsan kullanabilirsin
Hocam galiba oldu:Yok hocam ne pes etmesi bakın sadece rica ettim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle