Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
yaw farklı renkler güzelde denk gelmiyor hep standar renk getiriyor bunlarda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:
olsun yine buna da şükür şu piyasada şu fiyatlarda böyle bi mouse almak çok iyi bişey elinde mouse olmayanlar için özellikle bende iyi kötü razerin vardı ama bu hoşuma gitti kaçmayacak fırsat

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Şahin
Siyahından 1 tane de ben aldım, 200tl'lik kuponla 1200e geldi. Gelsin bakalım.

celikyay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celikyay
Arkadaşlar kupon nasıl alınıyor yardımcı olursanız sevinirim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
olsun yine buna da şükür şu piyasada şu fiyatlarda böyle bi mouse almak çok iyi bişey elinde mouse olmayanlar için özellikle bende iyi kötü razerin vardı ama bu hoşuma gitti kaçmayacak fırsat
Yani bunada şükür çin devletindeki firmalar bizim burdaki firmalardan dağa düşünceli.
Çok güzel sözleri var onların domuz eti yemiyorsunuz haram diyorsunuz ama en kötü ürünü üretmemize isteyip hakkınıza satıyorsunuz bu günah değil mi diyolar 😂
Bizim burdaki satıcı ve dispirator lerden bahsediyor gibi geliyor bana elinden gelse bunuda yaparlar bize.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Diyarhan
Arkadaşlar kupon nasıl alınıyor yardımcı olursanız sevinirim
Yeni hesap açıp destek bölümüne oradan canlı desteğe gidiyorsun 650 ye %20 indirim kodu istiyorsun genelde vermezse konuşmayı bitiriip diğer desteğe geçiyorsun. Ben 1 gün sonra alabildim aklında bulunsun.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Diyarhan
yaw farklı renkler güzelde denk gelmiyor hep standar renk getiriyor bunlarda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok şükür switch fantezimiz yok senin gibi :D kaldırıp sirkelesek çeşit düşer senden :D
Haksız sayılmaz butik firmaların switchleri çok güzel oluyor biz hep mavi kırmızı beyaz siyah denedik bunlar hem ses hem hissiyat olarak çok dhaa üst oluyor.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb
Haksız sayılmaz butik firmaların switchleri çok güzel oluyor biz hep mavi kırmızı beyaz siyah denedik bunlar hem ses hem hissiyat olarak çok dhaa üst oluyor.
istanbul gibi yerde iş yerim olsa klavye disbitorlüğü alır ithal eder bütün çeşit switch ve keycaps ları getirirdim :)
o zenginlik yok ticarete dokulebilir ve insanlara deneme fırsatı sunmakta güzel nerde :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Diyarhan
istanbul gibi yerde iş yerim olsa klavye disbitorlüğü alır ithal eder bütün çeşit switch ve keycaps ları getirirdim :)
o zenginlik yok ticarete dokulebilir ve insanlara deneme fırsatı sunmakta güzel nerde :)
Aynı durum benimde aklımdan geçmişti. Huano ile anlaşıp bol bol switch ve %60-75 klavye getirtmek ama çok riskli malesef

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
eyyüb

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Siyahında 9 stok var, kaçırmayın :d

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
Yani bunada şükür çin devletindeki firmalar bizim burdaki firmalardan dağa düşünceli.
Çok güzel sözleri var onların domuz eti yemiyorsunuz haram diyorsunuz ama en kötü ürünü üretmemize isteyip hakkınıza satıyorsunuz bu günah değil mi diyolar 😂
Bizim burdaki satıcı ve dispirator lerden bahsediyor gibi geliyor bana elinden gelse bunuda yaparlar bize.
evet onlardan bahsediyorlar sanırım var mı çinden önerebileceğin kulaklık aklımda razer barracuda var ama 3k fiyatı bütçem şuan daha az

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom