olsun yine buna da şükür şu piyasada şu fiyatlarda böyle bi mouse almak çok iyi bişey elinde mouse olmayanlar için özellikle bende iyi kötü razerin vardı ama bu hoşuma gitti kaçmayacak fırsatyaw farklı renkler güzelde denk gelmiyor hep standar renk getiriyor bunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bunada şükür çin devletindeki firmalar bizim burdaki firmalardan dağa düşünceli.olsun yine buna da şükür şu piyasada şu fiyatlarda böyle bi mouse almak çok iyi bişey elinde mouse olmayanlar için özellikle bende iyi kötü razerin vardı ama bu hoşuma gitti kaçmayacak fırsat
Yeni hesap açıp destek bölümüne oradan canlı desteğe gidiyorsun 650 ye %20 indirim kodu istiyorsun genelde vermezse konuşmayı bitiriip diğer desteğe geçiyorsun. Ben 1 gün sonra alabildim aklında bulunsun.Arkadaşlar kupon nasıl alınıyor yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimYeni hesap açıp destek bölümüne oradan canlı desteğe gidiyorsun 650 ye %20 indirim kodu istiyorsun genelde vermezse konuşmayı bitiriip diğer desteğe geçiyorsun. Ben 1 gün sonra alabildim aklında bulunsun.
Haksız sayılmaz butik firmaların switchleri çok güzel oluyor biz hep mavi kırmızı beyaz siyah denedik bunlar hem ses hem hissiyat olarak çok dhaa üst oluyor.yaw farklı renkler güzelde denk gelmiyor hep standar renk getiriyor bunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok şükür switch fantezimiz yok senin gibi kaldırıp sirkelesek çeşit düşer senden
istanbul gibi yerde iş yerim olsa klavye disbitorlüğü alır ithal eder bütün çeşit switch ve keycaps ları getirirdimHaksız sayılmaz butik firmaların switchleri çok güzel oluyor biz hep mavi kırmızı beyaz siyah denedik bunlar hem ses hem hissiyat olarak çok dhaa üst oluyor.
Aynı durum benimde aklımdan geçmişti. Huano ile anlaşıp bol bol switch ve %60-75 klavye getirtmek ama çok riskli malesefistanbul gibi yerde iş yerim olsa klavye disbitorlüğü alır ithal eder bütün çeşit switch ve keycaps ları getirirdim
o zenginlik yok ticarete dokulebilir ve insanlara deneme fırsatı sunmakta güzel nerde
%100 getir getirmişken ithalat eden toptancılar çok rağat getiriyorAynı durum benimde aklımdan geçmişti. Huano ile anlaşıp bol bol switch ve %60-75 klavye getirtmek ama çok riskli malesef
evet onlardan bahsediyorlar sanırım var mı çinden önerebileceğin kulaklık aklımda razer barracuda var ama 3k fiyatı bütçem şuan daha azYani bunada şükür çin devletindeki firmalar bizim burdaki firmalardan dağa düşünceli.
Çok güzel sözleri var onların domuz eti yemiyorsunuz haram diyorsunuz ama en kötü ürünü üretmemize isteyip hakkınıza satıyorsunuz bu günah değil mi diyolar
Bizim burdaki satıcı ve dispirator lerden bahsediyor gibi geliyor bana elinden gelse bunuda yaparlar bize.