Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ripple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ceren H.
8k olandan bir stok yakalayamadım ya gören bilgi verirse sevinirim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
Sepet tutarından dolayı alamıyorum. Sepete başka ürün ekleyip ödeme adımında çıkarsam mouse 715tl ye geliyor. Fazla alıyorlar nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz ekipmanın varsa beyaz al. (daha hızlı kirlendiğini farkediyorsun)
kulaklık,monitor,klavye,mousda beyaz oldu istemsizce hepsini beyaz aldım istesem alamam ama siyah dağa iyi beyaz renk atabiliyor boya kalitesine göre herhalde :)skye blue vardı temuda olsa süper olurdu yüreğime oturdu mavi renk :)

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ali Erdem

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
erhan nalbantoğlu
kulaklık,monitor,klavye,mousda beyaz oldu istemsizce hepsini beyaz aldım istesem alamam ama siyah dağa iyi beyaz renk atabiliyor boya kalitesine göre herhalde :)skye blue vardı temuda olsa süper olurdu yüreğime oturdu mavi renk :)
valla herkes beğenmez ama ben turuncu rengini beğendim hem çok kirli gözükmez gibi geliyor bende siyah aldım kirlenmesin diye

StartPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ali Erdem
Fabrika lube'lu ve sesi çok güzel ayrcıa çok ucuz
sesi nasıl hocam blue swtich gibimi

Kanka 35 tane blue axis switch bir de anime figürü ekleyip aldım kasaya koymalık

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1729675984524_4vu05fsq6e&refer_page_sn=10045

figür bunu öneririm https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1729677009836_b9m7pjsq5k&refer_page_sn=10045

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
Beyler bende aldım. Geçen beyaz alacaktım ama kararsız kalmıştım. Alırken yanına skatez seti ekleyebilirsiniz Link (tekrar stoğa girdiğinde) . Muadil olarak wraith'de satılan vxe mad r modeli buna benzer tasarımı var ama çok daha hafif bir fare. 8k zaten kullanmayacağım işlemciye gereksiz yük bindiriyor fps drop yaşatıyor ve bataryayı sömürüyor. 2k'da kopma, kronik sorunu olmasın forumca patlamayalım sonra :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
valla herkes beğenmez ama ben turuncu rengini beğendim hem çok kirli gözükmez gibi geliyor bende siyah aldım kirlenmesin diye
yaw farklı renkler güzelde denk gelmiyor hep standar renk getiriyor bunlarda :)

Oturan bişey lazımdı attığımı aldım nier severiz

Blue gibi değil thocky bir sesi var
çok şükür switch fantezimiz yok senin gibi :D kaldırıp sirkelesek çeşit düşer senden :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,921
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom