knk model i 600tl baska yerlerde
knk model i 600tl baska yerlerde
Kim dedi öyle birşeyi?Alıntıyı görüntülekaç kere aynısı oldu sepete ekleyince hani stoktan otomatik düşecekti
Kargo kaç gün içinde ulaştı sanaArkadaşlar gencer gaming sitesinin alışveriş alt yapısını büyük alışveriş siteleri ile kıyaslamayın kendi çapında bir işletme, saniyler içinde 200 satış yapabilecek bir alt yapıya sahip değil. Aynı anca satış yapabilecek işlem sayısı düşük olduğundan, 200 stoğun satışı 15 dk yı buluyor, sepete eklenen ödeme ekranına düşenler sonrasında sepeti boş görmesi gayet normal aynı anka kaç kişi almaya çalışıyor. Bu 2. Alışverişim oldu ikisini de ilkini 7-8 bu alışverişimi 11.12 dakika sonra yapabildim.
Hacım kredi kartına siteden direkt taksitle aldığında çok fark koyuyor fakat mobil bankacılıktan kredi kartından taksitli nakit çekmeyi deneyebilirsin faizi çok daha makul oluyor. Bi bak buna istersengule gule kullan. Fiyat halen ıyı. Bende nakit olmadıgı ıcın taksıtlendırmeyi denedim ama ustune cok koyuyor. Vazgeçtim . Yoksa alacaktım sistemi.
Yarın yenilenen stokta fiyat ne olacakForumda bilgi ulaşımı daha hızlı olması adına, siparişleri ile ilgili soruları olan sevgili müşterilerimiz soruyu özelden sorabilirler en kısa sürede dönüş sağlamaktayız.
Minimum 13500den başlar, şu an 13500e 5500 işlemciye döndüler çünkü13000 e benne sahibinden de bulunur 13500 e gencerden almak yerine