Neler Yeni

STOKLAR TÜKENDİ - da-c2-1tb GENCER GAMING SEPET KENDI KENDINE SILINIYOR

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
Forum garip olmaya başladı sinerji bilgisayarın çıkardığı sistemi paylaşıldığın da konular siliniyor boşuna silmeyin zaten stok bitti orta

Yondajme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ufuk Burhan

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz. Suçu biryerlerde arama çabanız var. Emin olun sizin gibi bir sürü kişi sizinle aynı zaman diliminde sepete ekliyor. Elbette birileri ödeme ekranına geçerken diğerlerinin sepetinden silinecek. Çünkü ödeme ekranına başarılı bir şekilde gelindiğinde stok revize oluyor ve tam o esnada sepete ekleyen diğer kişilerin sepetinden siliniyor. Ben ilk stoklarda 25 dakika boyunca bu sorunu yaşadım ama sürekli sepete ekle butonuna parmaklarım ağrıyana kadar hızlıca tıklayıp sepete git ekranı çıktığında defalarca kez ödeme ekranına ulaşamadan sepetten silindiğini gördüm. Uzunca bir denemenin ardından başardım ve siparişi verebildim. İnanın bana sizin gibi yüzlerce kişi aynı anda denediği için siz sanıyorsunuz ki 10-20 stok var ama öyle değil. Forumda, Facebook grubunda, çevremde alan insanlar var

hasantks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hasan Toksözlü
Link mağduru olduk bizde biraz ikinci linki hiç görmedim bile 1tb alacağıma 13.5k ya 512 yi aldım gene güzel fiyat da şu karışıklık olmasa çok daha güzel olurdu
Aynısı bende yaşandı şansa ilk önce 13500 e aldım sonra telefona doğrulama kodu gelecekti gelmedi sipariş iptal oldu baya üzüldüm.sonra bi 3 dk sonra tekrar denedim ondan sonra alabildim şuan onay bekliyor inş onaylarlar

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
Arkadaşlar Donanım arşivinin kitlesi malum çok fazla stoklar 200-150 olmak üzere 2 kere açıldı yani 350 adet pc için sitede deneme yapan Binlerce kişi vardı. Sistemin anında bitmesi anormal bi durum degil. Sepetten silinmeside normal ( Vatan bilgisayarda bile sepete ekleyince senden hızlı olanlar alıyor ve satın ala tıkladıgında -3 -5 stok uyarısı veriyor) Bence burdaki tek sorun ödeme ekranında kart bilgilerni girerken stok bitti hatası vermesi. Ödeme ekranında bu hatayı almamamız lazımdı ama gençergaming alt yapısını düşünerek bu durumu da normal görebiliriz. Gerçekten F/P kralı bir sistemdi ve saniyeler içinde tükendi. Burda alamayan arkadaşların Abdullah abiye sitem etmesi veya yaptığı işi görmezden gelip 10-20 stok vardı gibi saldırması hoş değil. Bu sistemleri çıkaran insanlara teşekkür etmeliyiz ki Bu tarz sistemlerin devamının gelmesi için onlara da motivasyon olsun.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Ömür
Arkadaşım 12 stoğunda almayı deniyicek umarım alır

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz
Kaç yaşındasın 5 mi? ürünü sepete atınca senin mi oluyor? senden hızlısı gelir alır.
Reisim bu isyanda birazcık haklılık payı var 3 kişi bir kasayı almak için robot gibi 1 saat sepete ekleyip uğraştık 13499tlye aldım sonunda...

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Ömür
12de ayrı link mi ekliyecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular