Harita Mühendisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Gencergaming linkine yönlendirildikten sonra sağdan çıkan bilgilendirmede yazıyorduKim dedi öyle birşeyi?
Gencergaming linkine yönlendirildikten sonra sağdan çıkan bilgilendirmede yazıyorduKim dedi öyle birşeyi?
13000 den sattım alıcı da memnun anlamış değilim13000 e benne sahibinden de bulunur 13500 e gencerden almak yerine
Link mağduru olduk bizde biraz ikinci linki hiç görmedim bile 1tb alacağıma 13.5k ya 512 yi aldım gene güzel fiyat da şu karışıklık olmasa çok daha güzel olurduAlıntıyı görüntüle
21.02 de satın aldım. Şansıma hiç hata vermedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bildiğin aldım kardeşim, saat 21.02'de
Aynısı bende yaşandı şansa ilk önce 13500 e aldım sonra telefona doğrulama kodu gelecekti gelmedi sipariş iptal oldu baya üzüldüm.sonra bi 3 dk sonra tekrar denedim ondan sonra alabildim şuan onay bekliyor inş onaylarlarLink mağduru olduk bizde biraz ikinci linki hiç görmedim bile 1tb alacağıma 13.5k ya 512 yi aldım gene güzel fiyat da şu karışıklık olmasa çok daha güzel olurdu
Reisim bu isyanda birazcık haklılık payı var 3 kişi bir kasayı almak için robot gibi 1 saat sepete ekleyip uğraştık 13499tlye aldım sonunda...Kaç yaşındasın 5 mi? ürünü sepete atınca senin mi oluyor? senden hızlısı gelir alır.
Rastgele bı saatte gelicek demedimi o12de ayrı link mi ekliyecekler
o öyle dedi ama gencer 12 de gelecek yazmışRastgele bı saatte gelicek demedimi o
Nerdeo öyle dedi ama gencer 12 de gelecek yazmış