- En İyi Cevap
- 4
öyle yapıcam sonrakini kemik kitlem alsın ama o da yetmeyecek işte...Abi sen haklısın tm da keşke ilk gören alsaydı be anında gördüm ben sistemi
öyle yapıcam sonrakini kemik kitlem alsın ama o da yetmeyecek işte...Abi sen haklısın tm da keşke ilk gören alsaydı be anında gördüm ben sistemi
reis boşver kimseyi memnun edemen sanki 1 kere sistem ypaıyorsun sürekli yapıyorsun diğerini alırlaröyle yapıcam sonrakini kemik kitlem alsın ama o da yetmeyecek işte...
Sistemi alan arkadaşlara, yaptıkları üstün basaridan dolayı hediyeniz var mı Abdullah başkan şaka bi yana hızlı vs şanslı olan aldı gittiYa knka boşver Allah için şu verdiğim sayıları bir oranlasana
Benim şikayetim senden yana değil abi, biz senden razıyız. Sitenin çöplüğüöyle yapıcam sonrakini kemik kitlem alsın ama o da yetmeyecek işte...
Katılıyorum kesinlikleBenim şikayetim senden yana değil abi, biz senden razıyız. Sitenin çöplüğü
Arkadaşlar ben şunu anlatamıyorum kimle yaptıysam aynı muhabbet oldu olmadı mı? oldu kitle çok büyük senin talebe karşılık satın alabilme oranın sadece 3/1000 bu kadar.Benim şikayetim senden yana değil abi, biz senden razıyız. Sitenin çöplüğü
Sana mı soracağım yetip yetmediğini demek ki yetmemiş almışım var mıBütun sistemleri derken bir tane yetmiyomu
Atam sakin olunSana mı soracağım yetip yetmediğini demek ki yetmemiş almışım var mı
130.000 kişi bu sistemi almaya çalıştı ve 400 kişi aldı demek bu. Yani alanlarda şansa aldı o zaman.Bidaki sisteme artıkArkadaşlar ben şunu anlatamıyorum kimle yaptıysam aynı muhabbet oldu olmadı mı? oldu kitle çok büyük senin talebe karşılık satın alabilme oranın sadece 3/1000 bu kadar.
Gayet sakinim ben de alamayınca arkadaş biraz agresifleşmiş sağ sola saldırıyor alamamışsın işte hızlı değilmişsin yeteri kadar birdahaki ne hızlı davran al suçlama yapmaAtam sakin olun
Abi tahmini süre versen yani ne zmn yapabilirsin bi bayram hediyesi verirsen guzel oluröyle yapıcam sonrakini kemik kitlem alsın ama o da yetmeyecek işte...
Dostum anlaşamadığımız nokta şu ben sepete defalarca deneyip ekleyemedim stok bitti hatası için bu çok normal. Sepete eklendi yazdı sepete gittim sepette yoktu bu da çok normal sepete ekledim bilgi ekranına geldim yok oldu bu da çok normal. Sepete ekledim, adres ve kişisel bilgileri ekledim ve ödeme sayfasına geç dedim burda kaybolması normal değil artık ben onu almışım demek oluyor. Ha 10 sn ha 1dk bir rezerv süresi olur geçiririm alamam tamam ama bunun normal olduğunu savunmayın lütfen. Site ile alakalı bir sorun bu.Arkadaşlar ben şunu anlatamıyorum kimle yaptıysam aynı muhabbet oldu olmadı mı? oldu kitle çok büyük senin talebe karşılık satın alabilme oranın sadece 3/1000 bu kadar.
Hocam bu şekil de şans işine kalması bence daha iyi, sitenin açılmaması çöküp durması insanı çıldırtıyor. şansım yokmuş deyip geç işte boşverDediğimi anlamadınız sanırım, sitenin çökmesi veya açılmaması başka bir konudur. Sepetin kendiliğinden silinmesi başka bir durumdur.
biz anında görmedik mi bu nasıl mantık hocam ya bırak allah aşkına akşamdan alsaydın yalova biletini gidip mağazadan alsaydınAbi sen haklısın tm da keşke ilk gören alsaydı be anında gördüm ben sistemi