Baby yoda
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
işlemci sıcaklığın normal değil hacı stok soğutucu ile oyundayken 80 derece normal diyebiliriz acaba soğutucumu oturmadı yada macunumu bitti işlemcinin malum havalar ısındı artık kasa temizliği şartbilgisayarımı aidata64 extreme ile stres testine soktum 5 dk boyunca bu değerler normal mi özellikle işlemcinin sıcaklığı
işlemci : 5600
ekran kartı : inno3d 3060ti oc versiyon dual fan
alalım daha 2 ay oldu stok fan bu geçen warzone girdiğimde de böyle olmuştu fanla macunu değiştirmem gerek galibaişlemci sıcaklığın normal değil hacı stok soğutucu ile oyundayken 80 derece normal diyebiliriz acaba soğutucumu oturmadı yada macunumu bitti işlemcinin malum havalar ısındı artık kasa temizliği şart
aslında kasa kapağı açık tutarak ve biostan core performance boost kapatarak bi nebzede olsa düşürürsün sıcaklığınıalalım daha 2 ay oldu stok fan bu geçen warzone girdiğimde de böyle olmuştu fanla macunu değiştirmem gerek galiba
kasa fanlarının kontrolcüsü arızalanmıştı fanlar yokken heralde ısınıyo dedim ama kontrolcüyü taktım fnaları çalıştırdım sonuç yine aynı yok temiz bir termal macun bir de soğutucu kule alırsam çözerim gibi bir de kasanın ön yüzü mesh yapıda değil acaba kasadan dolayı da yapar mı böyle yeterli hava girmiyorsa içeriaslında kasa kapağı açık tutarak ve biostan core performance boost kapatarak bi nebzede olsa düşürürsün sıcaklığını
yapar yeterli hava akışı yoksa ısınır kasanın hava alması lazım o yüzden kasa kapağı açık dene birde sıcaklıklara bak 80 85 i geçince değiştirirsin kule tipi fan ile birde kaliteli bir macun alıp yenilersinkasa fanlarının kontrolcüsü arızalanmıştı fanlar yokken heralde ısınıyo dedim ama kontrolcüyü taktım fnaları çalıştırdım sonuç yine aynı yok temiz bir termal macun bir de soğutucu kule alırsam çözerim gibi bir de kasanın ön yüzü mesh yapıda değil acaba kasadan dolayı da yapar mı böyle yeterli hava girmiyorsa içeri
teşekkür ederim hocam sağolunyapar yeterli hava akışı yoksa ısınır kasanın hava alması lazım o yüzden kasa kapağı açık dene birde sıcaklıklara bak 80 85 i geçince değiştirirsin kule tipi fan ile birde kaliteli bir macun alıp yenilersin
rica ederim denemeden önce birde core performance boost kapatın gereksiz bir ayar 3 5 fps faydası var boş yere yormayın işlemciyiteşekkür ederim hocam sağolun