mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Burdan hangi ayarları seçmeliyim ve ne kadar süre açık tutmalıyım.
Burdan hangi ayarları seçmeliyim ve ne kadar süre açık tutmalıyım.
Nasıl yapacağımı bilmiyorumHocam ram,gpu,cpu hepsini belli aralıklarda 5 dk boyunca test ederen iyi olur yada 10 dk'da yapabilirsin
Nereye girmem gerekiyorHocam ram,gpu,cpu hepsini belli aralıklarda 5 dk boyunca test ederen iyi olur yada 10 dk'da yapabilirsin
Hocam onları indirdim bunu indirin dediler daha iyi diye ayarları ve nasıl yapıcağımı söylerseniz sevinirim.Bu yazılımı kullandım beğenmedim. Hem arayüzü basit değil hem test olarak kötü seçim.
Bence İşlemci testi için Prime95 ekran kartı içinde Furmark yazılımını kullanın.
İlk önce bunları yapıp yaptıktan sonra silip sizin dediklerinizi indirip yapsam ne zararı olurBu indirdiğin yazılım çok eski. AİDA 64 bahsetmiyor diğeri ekran kartı stress testi yazılımı. AİDA 64 kötü onun yerine OCCT var alternatifi hatta daha iyisi.
Benim tavsiyem Prime95 ve Furmark. Bunun daha iyi olduğunu söyleyen kişiler sadece bunu kullanmış olabilir.
Yazdım bakabilirsiniz. Zararı olmaz. Sadece sizin iyliğiniz ve başarılı gerçek bir test yapmanız için söyledim.İlk önce bunları yapıp yaptıktan sonra silip sizin dediklerinizi indirip yapsam ne zararı olur