Neler Yeni

ŞU AN ALINIR MI

vurucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim VURUCU
Twitter
ibrhmvurucu
Merhaba dostlar,Ben İbrahim yaklaşık 2 ay önce 3500 TL'ye v3.5 i satın alacaktım ki aksilikler oldu fakat bugün o sistemi almak istediğimde en yaklaşık parçalarla ( sistemdeki parçalarda stok yok) 4300 ü geçiyor ve bu çok can sıkıcı bi durum.
Esas sorum şu an bilgisayar alınır mı alınırsa tavsiyeler neler bütçe 5000 tl monitör dahil
ya da bilgisayar almak için ne kadar beklememem lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yusuf coşkun
benimde bütcem 5k idi monitor dahil, 1 haftadır alıcam diyorum hem parayi gün geçtikce yedim :D hemde o ürünlerin gün be gün dolarla beraber artışını gördüm dayanamadım dün v3.5 i dün 4.2k ya sipariş ettim iyikide ettim çünkü dolar bugunde artti yarın da artmaya devam edecek , çok aşırı mecbur değilsen bence alma 3-4 ay bekle. ama bu 3-4 ay sonra bile alabileceğin anlamına gelmez

vapHerN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Eren
Bence Covid sonrası ekonominin düzelmesi uzun sürecek bir durum(dolar düşmesi hususunda). Süreçte amerikanın saçma hareketleri kendi para birimine büyük değer kaybettirmez ise ülkemizdeki pc parça fiyatlarında düşme olmaz bence. Kdv indirimi yakalayıp vatan da vs almak makul bence

vurucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim VURUCU
Twitter
ibrhmvurucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Covid sonrası ekonominin düzelmesi uzun sürecek bir durum(dolar düşmesi hususunda). Süreçte amerikanın saçma hareketleri kendi para birimine büyük değer kaybettirmez ise ülkemizdeki PC parça fiyatlarında düşme olmaz bence. Kdv indirimi yakalayıp vatan da vs almak makul bence
teşekkürler
vatanda bu bütçede nasıl bilgisayar toplanır

vapHerN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Eren
DA V3.5 in parçalarının fiyatını vatan da ve itopyada hesapla tek tek hangisi kazançlı ise. Bütçenize uygun bir sistem seçmişsiniz. Ama şöyle bir durum var. Vatan direk parçaları gönderiyor. İtopya 50₺ fark ile kurulum montaj da yapıp gönderiyor. Her ikisinin de ortalama kargo ile gelme süresi 7-14 gün oluyor :(

Top Bottom