Golf 4 R32
80+ Silver
LaptopKaliteli ve uzun ömürlü kasa önerilerinizi alabilirmiyim ?
LaptopKaliteli ve uzun ömürlü kasa önerilerinizi alabilirmiyim ?
Aşırı bayılıyorum şu kasaya fiyatı etmez bence ama güzel
yazın 1200e aldım 2. el ilan koyuldu 2 saat yol gidip aldım saniyesinde kaçmasın diyeAşırı bayılıyorum şu kasaya fiyatı etmez bence ama güzel
mantıklı hareketyazın 1200e aldım 2. el ilan koyuldu 2 saat yol gidip aldım saniyesinde kaçmasın diye
Everest kullanıyorum ama önermemKaliteli ve uzun ömürlü kasa önerilerinizi alabilirmiyim ?
Gametec xcolor kullanıyorum.Ufak bir kasa.Kaliteli ve uzun ömürlü kasa önerilerinizi alabilirmiyim ?
Msi'ın ve Lian-li nin 140 mm lik kasalarıda sağlam eatx ve atx destekliyor ayrıca 280 mm sıvı soğutma da takabilirsin ayrıca beyazı stoklarda bulunmuyor sıkıntı harbiden kanka .Kanka 3 kasa kullandım:
Performax Oasis Beyaz
Deepcool MATREXX 70
Lian-Li O11 Dynamic Evo
F/P arıyorsan benim Lian-Li’ye hiç bulaşma, fiyatı ebesinin nikahı gibi (nasıl aldığımı hiç sorma-uzun hikaye)
Oasis hem boyut olarak kompakt hem de beyaz olmasıyla gayet yeterliydi, kullanırken keyif aldım fakat ön panelindeki ARGB’yi bir türlü anakartla senkronize edemedim ve ekran kartımı takarken sıfıra sıfır taktım, uzun kartın varsa seni zorlar
Deepcool cool ve klas duran bir kasa, ön portların zenginliği, üste 360 mm sıvı soğutma desteği, malzeme kalitesiyle beni benden aldı; Lian-Li’ye geçmesem bunu kullanacaktım
Kasa ve psu çok önemli ultra mega hiper süper sonic patlama yaşamak istemiyorum kaliteli alacağım o yüzden kankaKanka benimki direk model bazlı F/P değil, belki Lian-Li’nin falan başka modelleri F/P olabilir haberin ola bu arada