Mr. Bean
80+
İyi Markadır Hocam Sıkıntı Yok .raijintek
İyi Markadır Hocam Sıkıntı Yok .raijintek
Bütçe sorunu olmasa Corsair ax1600i onerirdim . Bütçe varsa Fsp Hydro ptm Asus Tuf bütçe daha fazla çıkmazsa rajintek cratos 1200w al .Arkadaşlar her sene ya da 2 senede bir sistem yenileyen birisiyim. En azından sadece işlemci ve ekran kartı değiştiren birisi olarak psu ihtiyacim var. Öyle bir psu bakiyorum ki işlemci ekran kartı değiştirirken psum bunlara yeterli gelirmi diye düşünmemek istiyorum önümüzdeki 5-10 sene. Top tier kart kullanmıyorum. Mesela şuan 5600 ve 3060ti sattim. 5700x3d ve Nvidia 5070ti ya da 9700xt Alicam. Mevcut psu 650w. Psu hep beni frenlicek gibi gözüküyor. Bu yüzden bı kere değiştirip sonra sistemi değiştirirsen bile psu Yu düşünmek istemiyorum. Mesela SSD 2tb renegade almıştım şuan PC Yi yenilesem bile SSD Yi düşünmüyorum. Bı sonraki güncelleme büyük ihtimal DDR 5 e geçip 9800x3d Felan olacak. Önerilerinizi bekliyorum 850-1000w kaliteli uzun ömürlü bir psu.
Bütçe 7-8 I zorlayabilirim fakat bana 1200w Felan bile çok fazla. Mesela hiçbir zaman çıkan en güçlü kartı almicam ben. 5090 çıktıysa 5080 ya da 5070ti alıp bir sonraki jenerasyon aynı şekilde en güçlünün bir ya da iki tık altını alıp yoluma devam edincem. Bu yüzden 850+ dedim. Ama sizin soyledikleriniz 1600 Felan aşırı fazla bana. Sıradan bir oyun kullanıcısıyim ben.Bütçe sorunu olmasa Corsair ax1600i onerirdim . Bütçe varsa Fsp Hydro ptm Asus Tuf bütçe daha fazla çıkmazsa rajintek cratos 1200w al .
Düz olsun 1000w Fsp Hydro ptm alabilirsin .Bütçe 7-8 I zorlayabilirim fakat bana 1200w Felan bile çok fazla. Mesela hiçbir zaman çıkan en güçlü kartı almicam ben. 5090 çıktıysa 5080 ya da 5070ti alıp bir sonraki jenerasyon aynı şekilde en güçlünün bir ya da iki tık altını alıp yoluma devam edincem. Bu yüzden 850+ dedim. Ama sizin soyledikleriniz 1600 Felan aşırı fazla bana. Sıradan bir oyun kullanıcısıyim ben.
Yardımcı olurumModele bağlı hocam , aşırı bilgili olmadığım için çok nette yorum yapamam , bilen arkadaşlara danışmak lazım. Ama ürünler seni pişman etmez yani , rahat rahat sistemini sorunsuz besler. @HacıSOFU hocam arkadaşa yardımcı olabilir misin ?
Rajintek alma 850w platin psu sunu denedik manyak voltaj düşüyor yarı gücü bile kullanmazken 11.5v ları gördü 300w lık testte....Modüler candır. Bu ampereyi Alicam gibi şimdilik başka öneri yoksa. Ama raijintek bı kafamı kurcalıyor daha önce hiç duymadığım bir marka. Hep fsp silverston Felan diyorlardı iyi psu lar icin
Yardımcı olurum
Bütçen nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rajintek alma 850w platin psu sunu denededik manyak voltaj düşüyor yarı gücü bile kullanmazken 11.5v ları gördü 300w lık testte....
Şunu al geç arkana da bakma.
Kaça aldiginizi ofrenebilirmiyim bir de Gold mu platinum muBen de 850w psu için baya araştırdım forumlarda bu forumda ve başka forumda Raijintek için Cratos serisinin çok iyi olduğunu Ampere serisi için ise elde net veriler bulunmadığı yazıyordu. Ayrıca birkaç kıstas için de Ampere'nin beklenen performansı vermediğini söylemişlerdi ben de o yüzden Raijintek Cratos 850w aldım. 2 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Kaça aldiginizi ofrenebilirmiyim bir de Gold mu platinum mu
daha iyisi olsa onu atardımFsp vita 850 ya da 1000 Lik alacağım büyük ihtimalle. Bu fiyat bandında daha iyisi varmıdır? Artıları eksileri nelerdir?
Doğru dedin valla ya bunun beyazı varmış satıcılara baktım beyazını bulamadım kara kara devam edicez artık yapcak birsey yok. Teşekkürler tekrardandaha iyisi olsa onu atardım
Ben de fp bir şey bakıyordum ilk başta ama bı düşününce baktığımızda PC nin en önemli parçası olabilir psu. Sonunca mesela 50-100 bine sistem diziyoruz 3k Lik psu ya emanet ediyoruz. Malum yaşadığımız yer Türkiye. Elektrik gidip gelmeleri, voltaj dalgalanmaları. Psu açısından bı kere alınıp iyi bişey alınması lazım bence. Ekran kartı işlemci değiştir psu Yu hep aynısını kullan devam et.Banada beyaz lazım 9800x3d ve 5070ti veya 5080 ile kullanacağım white sistem için beyaz psu lazım. Min 850w ve güvenilir ve fp olursa olabilir