Sizce ne yapayım musluk suyu devam mıyaptıgı su israfını bir görseniz kendınıze acırsınız iyi bir arastirma yapmanız lazım her önerilen bir ürünü alıp koymayın suyun içindeki insan saglıgı ıcın gereklı mınaralleride arıtıyor saf su gibi kalıyor ..
Aynen bol klorlu musluk suyunu içsin dimiyaptıgı su israfını bir görseniz kendınıze acırsınız iyi bir arastirma yapmanız lazım her önerilen bir ürünü alıp koymayın suyun içindeki insan saglıgı ıcın gereklı mınaralleride arıtıyor saf su gibi kalıyor ..
Biraz araştırdım bu cihazı önerende var uzak durun diyende çok arada kaldımBrita sürahimin yosunlanması sonucu 2 hafta önce şu arıtma cihazını internetten aldım Philips AUT3063/62 Dijital Pompalı Su Arıtma Cihazı cihaz geldiğinde üstündeki numarayı arayıp kurulum talebi ilettim ihlas servisi kuruyormuş gelip kurdu ve şu an gayet memnunum tavsiye ederim.
Evde kullandığım urun 1 litreye 2-3 litre atık su veriyor ama musluk suyu içmekten iyidir benceyaptıgı su israfını bir görseniz kendınıze acırsınız iyi bir arastirma yapmanız lazım her önerilen bir ürünü alıp koymayın suyun içindeki insan saglıgı ıcın gereklı mınaralleride arıtıyor saf su gibi kalıyor ..
arastırıp kalıteli bir ürün almanız ben zamanında bu işi yaptım ama sıtantdart ürünlerdi cok sık filtre degiştirme geregi duyuyorduk ama büyük arıtmalar öyle degil onlara bakın..Hangi cihazı önerirsiniz