SU ARITMA CİHAZI ÖNERİSİ

Emn1234

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar su arıtma cihazı almak istiyorum eve musluk suyu kullanmak istemiyorum artık ne almamı önerisiniz bursa da yaşıyorum

yaptıgı su israfını bir görseniz kendınıze acırsınız iyi bir arastirma yapmanız lazım her önerilen bir ürünü alıp koymayın suyun içindeki insan saglıgı ıcın gereklı mınaralleride arıtıyor saf su gibi kalıyor ..

yaptıgı su israfını bir görseniz kendınıze acırsınız iyi bir arastirma yapmanız lazım her önerilen bir ürünü alıp koymayın suyun içindeki insan saglıgı ıcın gereklı mınaralleride arıtıyor saf su gibi kalıyor ..
Sizce ne yapayım musluk suyu devam mı

Aynen bol klorlu musluk suyunu içsin dimi :D arıtma iyidir.

Arkadaşlar çok kararsız ve bilgisizim bu konuda önerilerinizi bekliyorum günde 5 lt ye yakın su içiyorum spor yaptığım için

Brita sürahimin yosunlanması sonucu 2 hafta önce şu arıtma cihazını internetten aldım Philips AUT3063/62 Dijital Pompalı Su Arıtma Cihazı cihaz geldiğinde üstündeki numarayı arayıp kurulum talebi ilettim ihlas servisi kuruyormuş gelip kurdu ve şu an gayet memnunum tavsiye ederim.

Evde kullandığım urun 1 litreye 2-3 litre atık su veriyor ama musluk suyu içmekten iyidir bence

Geri