Neler Yeni

Su diyeti nedir yapan var mı ?

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Arkadaşlar 2-3 gün civarı bi su diyeti yapmak istiyorum
Yeni oyun başlıcaz ve ilk 2-3 gun pc den kalkamayı dusunuyorum
ayrıca cok uzun zasmandır aynı tiüp beslenıyorum 2-3 gun su diyetı ıle metabolızma da yavaslatmak ıstıyorum
duzenlı spor yapan bırıyım
ama oyun baslayınca halıyle full oturuyor olcam pc bası
su diyetı yapan var mı ansıl bir etkı gosteyıor

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam yani 2-3 gün oruç gibi bir aktivitenin içinde bulunacaksınız ama tek farkı su içmek esas.
Bunu mu anladım?

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
PC başında otururken sadece su içmeyle tadı çıkmaz ama yapılabilir.
Sadece su içmek yerine öğünlerini meyve tabağına dönüştürebilirsin, fazla asidik meyveleri kullanma mide yanması yapar. Kahve + meyve ile kahvaltı yapıp küçük porsiyon akşam yemeği yiyerek 20 gün gibi bir sürede 7 kilo verdim ve veriyorum.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
hocam yapmayın şöyle şeyler
onun yerine 0 carb yapın dah mantıklı bana göre.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yapmayın öyle şeyler. Ben ona ölüm orucu diyorum. Kilonuz için ekstra bir çaba harcamayın yani şu anlamda çaba harcayın ama kafaya çok takmayın. Sağlıklı olmaya bakın. Sağlıklı iseniz sorun yok.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Arkadaşlar 2-3 gün civarı bi su diyeti yapmak istiyorum
Yeni oyun başlıcaz ve ilk 2-3 gun pc den kalkamayı dusunuyorum
ayrıca cok uzun zasmandır aynı tiüp beslenıyorum 2-3 gun su diyetı ıle metabolızma da yavaslatmak ıstıyorum
duzenlı spor yapan bırıyım
ama oyun baslayınca halıyle full oturuyor olcam pc bası
su diyetı yapan var mı ansıl bir etkı gosteyıor
Ben yapıyorum acıktıkca su içiyorum ama günde en az 5-6 litre su içmen lazım salatalık falan yiyorum bi de sadece akşam yemeklerine katılıyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum fakat faydasını gördüm

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kas kaybı, enerji kaybı, vücut ihtiyaçlarını karşılayamıyor onun sorunları ve spor yapıyorsun ama kasların onarılmıyor kasların onarılamayınca doğal olarak sinir sisteminde onarılamıyor bence bu kadarı yeterli

Besim Tibuk

80+ Gold
Kas kaybı, enerji kaybı, vücut ihtiyaçlarını karşılayamıyor onun sorunları ve spor yapıyorsun ama kasların onarılmıyor kasların onarılamayınca doğal olarak sinir sisteminde onarılamıyor bence bu kadarı yeterli
Harika değinmişsiniz, Sir!

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
PC başında otururken sadece su içmeyle tadı çıkmaz ama yapılabilir.
Sadece su içmek yerine öğünlerini meyve tabağına dönüştürebilirsin, fazla asidik meyveleri kullanma mide yanması yapar. Kahve + meyve ile kahvaltı yapıp küçük porsiyon akşam yemeği yiyerek 20 gün gibi bir sürede 7 kilo verdim ve veriyorum.
Peki hocam bir porsiyon ne kadar oluyor meyve tabağı kaç öğün akşam yemeğinde ne kadar koyuyorsunuz küçük bir örnek verebilir misiniz ?

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Peki hocam bir porsiyon ne kadar oluyor meyve tabağı kaç öğün akşam yemeğinde ne kadar koyuyorsunuz küçük bir örnek verebilir misiniz ?
Akşam yemeği genellikle anneme bağlı.
Ekmek - gazlı içeceği direkt bıraktım. Şeker ise içiçek, tatlı gibi şeylerde kullanmıyorum.
Meyve olarak sabahları kahve + muz beni öğlene kadar götürüyor sonrası greyfurt elma ayva gibi meyveler tüketiyorum.
Tekrar acıkırsam 1 tane meyveyi gömüyorum.(Greyfurt en sevdiğim meyve olduğundan dolayı tüketiyorum özel bir olayı yoktur)

Öyle çok dikkat ettiğim bir program değil, gün içerisinde dinç hissetmemi sağlıyor. Karbonhidrat açığım çok olmasın diye ara sıra anneme lavaş yaptırıyorum, birkaç gün gidiyor.
Yarından itibaren yürümelere başlayacağım fitness salonlarından elimden geldiğince uzak durarak kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Top Bottom