Neler Yeni

Şu hp victus Alınır mı? 43 e

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tuna
Bak maalesef bu fiyat bandında aşırı kaliteli laptoplar yok çoğu da ısınır acer alınır fakat ısınıyor ve servisi berbattır servis buna normal diyor bilgin olsun. Hp de aynı şekilde kalitesiz ısınma sorunlu ve bu ısıları yetkili servis normal kabul ediyor maalesef normal değil. E şimdi ben ne alacağım der isen bak tekrar diyorum DELL g15 5530 var ben kullanıyorum şuan 1.5 sene oldu alalı i5-13450hx ve rtx 3050 var sadece bir sensör sebebi ile ekran kartı performasını düşürüyor fakat 2 dk lık iş ile bundan kurtulabiliyorsun. Yani alacak olursan herşeyi değerlendir ve bence sana katılıyorum zor bir karar. Ama emin ol bu forumdaki yaş skalası 14-15 bu yazan çocuklarda bu yaşta ve sanan hayatında her laptobu denemiş görmüş sanar. ben sana burada tonlarca içini açıp bizzat inceleyip kullandığım laptopları atarım yani g770 g900 monster abra dell g15 acer nitro 5 msı afterbunder victus 15 ve 16 falan filan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim siz umutsuz vakasınız tekrar diyorum eğitmek istedim eğitilemeyecek noktaya gelmişsiniz hiç acımıyorum haydan gelen huya gider aileden genetik mi diyim ne diyim bilemiyorum gerçi ülkenin halinden anlaşılıyor neyse beni de ilgilendiren durumda yok ya.
Olum sen kendini ne zannediyosunds insanları aşağılıyosun sen kimsin ki la şurda 2 gram olmayan bilginle kime neye üstünlük taslıyosun benim elimdende emin ol bir çok cihaz geçti 28 yaşında yazılımcıyım bilgimin onda birine sahip değilsindir burda sende var diye kronik sorunlu cihazı övüyorsun sen paranı çöpe attın diye millette mi atsın istiyosun çocuk aklınla güldürme gece gece yol al gözüm görmesin bidaha seni

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
Laptop kurulumu yapmayı mı :D çocuk sana hayranım hayatımda uzun zamandır bu kadar zeka geriliği yaşayan insan görmedim tr den çıkmak bana baya yaradı ha. Birde bunu diyen çocuk 14 15 yaşında ona daha da patladım :D
laptop kurulumu yapamadım diye konu açan bendim zaten😃

Farex

80+ Silver
Olum sen kendini ne zannediyosunds insanları aşağılıyosun sen kimsin ki la şurda 2 gram olmayan bilginle kime neye üstünlük taslıyosun benim elimdende emin ol bir çok cihaz geçti 28 yaşında yazılımcıyım bilgimin onda birine sahip değilsindir burda sende var diye kronik sorunlu cihazı övüyorsun sen paranı çöpe attın diye millette mi atsın istiyosun çocuk aklınla güldürme gece gece yol al gözüm görmesin bidaha seni
İki gram mı yazılımcı mısın çok mu cihaz geçti kardeşim az daha salla da belki tutar. ben burada artislik falan taslamıyorum sizin gibi gençleri eğitmeye çalışıyorum da mümkün olmuyor.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tuna
Laptop kurulumu yapmayı mı :D çocuk sana hayranım hayatımda uzun zamandır bu kadar zeka geriliği yaşayan insan görmedim tr den çıkmak bana baya yaradı ha. Birde bunu diyen çocuk 14 15 yaşında ona daha da patladım :D
Bak bak bide ülkemin insanıyla dalga geçiyo 2 gram zekasıyla unileverde çalışıyorum 2 ayda bir ingiltere şubesine gidip iş yapıyorum ama emin ol ingilterede bile senin gibi zeka geriliği yaşayan insan cok var yurdumun insanı senden daha zekidir emin ol

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
takmayın şunu 0 bilgi ile laptop önermeye çalışan zavallının biri. kendini bilgili biri zannediyor.

Farex

80+ Silver
Bak bak bide ülkemin insanıyla dalga geçiyo 2 gram zekasıyla unileverde çalışıyorum 2 ayda bir ingiltere şubesine gidip iş yapıyorum ama emin ol ingilterede bile senin gibi zeka geriliği yaşayan insan cok var yurdumun insanı senden daha zekidir emin ol
Kardeşim bak olmadı bu iyi sallayamadın bunu yaşıtın yer de ben yemem. Forumda %52 lik kısmın çocukları dolmuş resmen

takmayın şunu 0 bilgi ile laptop önermeye çalışan zavallının biri. kendini bilgili biri zannediyor.
%52 lik kısmın çocuklarından biri de bu yazık vallaha.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tuna
Kardeşim bak olmadı bu iyi sallayamadın bunu yaşıtın yer de ben yemem. Forumda %52 lik kısmın çocukları dolmuş resmen

Ben atamın yolundan şaşmadım daha sen merak etme ama sen ne yazıkki çoktan eziklik psikolojisi sebebiyle gittiğin yeri övmeye başlamışsın bi ara uğrada köylü annenin tarhanasını iç bu arada benim kimseye yalan borcum yok inanıp inanmak sizin elinizde kıskanclık ve hasetliğinizden ötürü inkar etmeye devam edebilirsiniz izin veriyorum tabii ki

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren

o %52 lik çocukların beyni senden daha fazla çalışıyordur emin ol. ergenin tekisin muhtemelen.

Farex

80+ Silver
Uygunsuz Dil
Ben atamın yolundan şaşmadım daha sen merak etme ama sen ne yazıkki çoktan eziklik psikolojisi sebebiyle gittiğin yeri övmeye başlamışsın bi ara uğrada köylü annenin tarhanasını iç bu arada benim kimseye yalan borcum yok inanıp inanmak sizin elinizde kıskanclık ve hasetliğinizden ötürü inkar etmeye devam edebilirsiniz izin veriyorum tabii ki
Sığ düşünceli kardeşim köy işleri sizde kalmış demek yazık kıskançlık dedin beni yine güldürdün ne diyim sana :D ben polonyada yaşıyorum senin o hayal ettiğin hayatın içindeyim yazılım şirketimiz var burada gelmiş bana ne anlatıyon aile evinden çıkamamış ergensin gelmiş yine ne anlatıyon yazık vallahi işte diyorum ya aydan gelen huya gider %52 lik kısmın özetini bize yine gösterdin tebrik ederim.
Ha bide bankacı arkadaşıma yazdım deidm elemanın biri 2 ayda bir ingiltere bankasına gidip geliyormuş diye çalışmak için o da götüyle güldü haberin olsun acınacak haldesin yani :D
o %52 lik çocukların beyni senden daha fazla çalışıyordur emin ol. ergenin tekisin muhtemelen.
Ergen dedin dediğin o kişi senden 2 kat yaş farkı var yazık kardeşim acil şifalar dilerim tr de zor %52 lik kısmın da akıl yönünden iyileşme oranı baya düşükmüş ben değil istatiksel hesaplamalar söylüyor geçmiş olsun hadi.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
Sığ düşünceli kardeşim köy işleri sizde kalmış demek yazık kıskançlık dedin beni yine güldürdün ne diyim sana :D ben polonyada yaşıyorum senin o hayal ettiğin hayatın içindeyim yazılım şirketimiz var burada gelmiş bana ne anlatıyon aile evinden çıkamamış ergensin gelmiş yine ne anlatıyon yazık vallahi işte diyorum ya aydan gelen huya gider %52 lik kısmın özetini bize yine gösterdin tebrik ederim.
Ha bide bankacı arkadaşıma yazdım deidm elemanın biri 2 ayda bir ingiltere bankasına gidip geliyormuş diye çalışmak için o da götüyle güldü haberin olsun acınacak haldesin yani :D

Ergen dedin dediğin o ergen senden 2 kat yaş farkı var yazık kardeşim acil şifalar dilerim tr de zor %52 lik kısmın da akıl yönünden iyileşme oranı baya düşükmüş ben değil istatiksel hesaplamalar söylüyor geçmiş olsun hadi.
doğrudur ergen kardeşim. 0 bilgi ile laptop önermeye devam et. umarım ileride düzelirsin. allah akıl fikir versin.

Farex

80+ Silver
doğrudur ergen kardeşim. 0 bilgi ile laptop önermeye devam et. umarım ileride düzelirsin. allah akıl fikir versin.
İsmini ve profili einstein yapınca zeki olmuyorsun geri zeka ile ilerleyen kardşeim. Hala abisine ergen diyor yediremeyim yazık neyse harcadığım vakte yazık.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
İsmini ve profili einstein yapınca zeki olmuyorsun geri zeka ile ilerleyen kardşeim. Hala abisine ergen diyor yediremeyim yazık neyse harcadığım vakte yazık.
doğrudur okuma-yazma bilmeyen ergen kardeşim 0 bilgi ile laptop önermeye devam et. umarım ileride düzelirsin. allah akıl fikir versin.

Top Bottom