Olum sen kendini ne zannediyosunds insanları aşağılıyosun sen kimsin ki la şurda 2 gram olmayan bilginle kime neye üstünlük taslıyosun benim elimdende emin ol bir çok cihaz geçti 28 yaşında yazılımcıyım bilgimin onda birine sahip değilsindir burda sende var diye kronik sorunlu cihazı övüyorsun sen paranı çöpe attın diye millette mi atsın istiyosun çocuk aklınla güldürme gece gece yol al gözüm görmesin bidaha seniBak maalesef bu fiyat bandında aşırı kaliteli laptoplar yok çoğu da ısınır acer alınır fakat ısınıyor ve servisi berbattır servis buna normal diyor bilgin olsun. Hp de aynı şekilde kalitesiz ısınma sorunlu ve bu ısıları yetkili servis normal kabul ediyor maalesef normal değil. E şimdi ben ne alacağım der isen bak tekrar diyorum DELL g15 5530 var ben kullanıyorum şuan 1.5 sene oldu alalı i5-13450hx ve rtx 3050 var sadece bir sensör sebebi ile ekran kartı performasını düşürüyor fakat 2 dk lık iş ile bundan kurtulabiliyorsun. Yani alacak olursan herşeyi değerlendir ve bence sana katılıyorum zor bir karar. Ama emin ol bu forumdaki yaş skalası 14-15 bu yazan çocuklarda bu yaşta ve sanan hayatında her laptobu denemiş görmüş sanar. ben sana burada tonlarca içini açıp bizzat inceleyip kullandığım laptopları atarım yani g770 g900 monster abra dell g15 acer nitro 5 msı afterbunder victus 15 ve 16 falan filan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim siz umutsuz vakasınız tekrar diyorum eğitmek istedim eğitilemeyecek noktaya gelmişsiniz hiç acımıyorum haydan gelen huya gider aileden genetik mi diyim ne diyim bilemiyorum gerçi ülkenin halinden anlaşılıyor neyse beni de ilgilendiren durumda yok ya.