Yardım Şu kasa ve fanlar güzel durur mu sizce ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
İyi forumlar herkese.

Yeni toplayacağım sistem için şu kasayı düşündüm : https://www.incehesap.com/lian-li-o...cu-gaming-kasa-g99-o11dergbx-00-fiyati-71433/

Bu kasanın yan ve alt paneline de reverse şeklinde SL infinity wireless fanları düşünüyorum : https://www.incehesap.com/lian-li-u...ireless-3x120mm-siyah-kasa-fani-fiyati-78997/

arka kısma 1 adet ve üst kısımdaki sıvı soğutucu radyatörüne de üstteki reverse fanların normal olanlarını düşünüyorum.

Kısaca kasanın içinde 10 adet fan olacak. Sizce bu şekilde estetik bir şey çıkar mı ortaya ? Farklı tavsiyeleriniz varsa belirtebilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleme:
o fanlar kasada güzel durur da
görünüm için yapacağın masrafa baktığımızda
sistemin diğer bileşenleri de bu masrafa değecek şekilde kasa içine yakışacak mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
o fanlar kasada güzel durur da
görünüm için yapacağın masrafa baktığımızda
sistemin diğer bileşenleri de bu masrafa değecek şekilde kasa içine yakışacak mı
Diğer bileşenler şunlar hocam hemen atayim onları da. Ekran kartım (4070 Tİ) , ssd ve sıvı soğutucum var değiştirmeyecem onları. Alttakileri alacam.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    72.3 KB · Hit: 20
güzel kaliteil ürünler görünüm olarak ta yakışmayacak tarzda ürünler değil
(bunu sormamın sebebini yanlış anlama sırf görünüm olsun diye kasa ve fanlara acayip para veriyorlar rgb siz ram giriş seviyesi basit anakart filan alıyorlar o şekilde olmasın diye sordum)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
güzel kaliteil ürünler görünüm olarak ta yakışmayacak tarzda ürünler değil
(bunu sormamın sebebini yanlış anlama sırf görünüm olsun diye kasa ve fanlara acayip para veriyorlar rgb siz ram giriş seviyesi basit anakart filan alıyorlar o şekilde olmasın diye sordum)
Yok hocam estağfurullah. Bu arada aklıma bir şey takıldı ayrıyeten. Son olarak onu da sorayim size. Yanıtlarsanız çok sevinirim.

Şimdi bu SL Infinity fanlardan kasanın yan paneline 3 adet, alt panele 3 adet, egzoza 1 adet ve üst paneldeki sıvı soğutucumun radyatörüne 3 adet almayı planladım.

Lakin şöyle bir durum var. Benim şu an kullandığım sıvı soğutucu Arctic II 360 mm. Ve bu sıvı soğutucunun fanlarında RGB yok. O yüzden zaten Infinity fanlardan 3 tane daha alıp bu sıvı soğutucu radyatöründeki fanları değiştirmeyi düşünmüştüm.

Acaba diyorum şöyle mi yapsam. Bu sıvı soğutucu radyatörü için Infinity fanlardan hiç almasam, direkt olarak RGB fanlarla gelen bir sıvı soğutucu alsam daha mı mantıklı olur? Çünkü eğer sıvı soğutucumu değiştirmezsem ve fanlarını değiştirirsem bu sefer de şöyle bir durum olacak. Yıllar sonra RGB fanlı bir sıvı soğutucu aldığım zaman şu an almış olduğum radyatör için olan Infinity fanlar boşa çıkacak ve elimde kalacak. Boşa almışım gibi olacak yani. Umarım derdimi anlatabilmişimdir :D

Son düzenleme:
Geri