TahinPekmez
80+ Silver
horizon zero dawn yarım, the last of us yarım, valhalla yarım, rdr2 yarım,bu aralar stabil olarak resident evil 4 remake oynayıp bitirdim.
odyssey den sonra biraz zayıf geldi zaten ama valhalladan iyidir bence25 30 saat akarsın da sonra bayıcak büyük ihtimal
sonlara doğru oyun saçmalıyor bence
ekledim knkBizim klana gel
Beni arkadaş ekler misin nick:
B_A_D_girl
Kabul ettimekledim knk
Şuan maça girdim sonra oynarız fakat benim tank 3 seviye 4 yeni alcamKabul ettim
Pardon 4 Muş 5 e para biriktiyorum mobil versiyonu olsa sağlam orada hesapta pc de yeniyimKabul ettim
Bu nick ne abi .dBizim klana gel
Beni arkadaş ekler misin nick:
B_A_D_girl
hocam nasıl oynuyorsunuz bildiğim kadarıyla 4090la 40 50 fps veriyordu oyunStar Wars Jedi Survıvora sardım tek oyunculu ve keyifli bana göre.
Daha ne olsunCS 1.6
My friend pedro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nick ne abi .d
Valla bende bir sistem topladım oyun oynayasım yok neye aldım şaşırıyom kendimeSıkılmamızın en büyük sebebi hızlı dopamine beynimizin alışması , oyunların kendini tekrar etmesi veya arkadaş/oyun çevremizin olmaması zaten. Çok hevesle topladığım sistemden uzak durup bir şeylerle ugraşmaya çalışıyorum. Hep düşünüyorum bir şey yapmasam bile plana koymak bile bir başlangıç bence. Konuya göre fazla felsefe yaptım ama olsun iyi forumlar iyi geceler...