şu sıralar ne oynuyorsunuz

odyssey den sonra biraz zayıf geldi zaten ama valhalladan iyidir bence
katılmıyorum,valhallayı oynama şansım olmadı ama originsten iyi olduğunu düşünüyorum
incelemeler gameplaylerden çıkardığım bu yani

katılmıyorum,valhallayı oynama şansım olmadı ama originsten iyi olduğunu düşünüyorum
incelemeler gameplaylerden çıkardığım bu yani
Yok kanka ya, odyssey i bitirdikten sonra direk valhalla ya girdim ve şok olmuştum. Flash TV den alınma ara sahneler, berbat vuruş hissi, kötü combat animasyonları, vasatın vasatı hikaye, odun oğlu odun bir ana karakter (kassandra ile kıyaslamıyorum bile), origins yine o kadar kötü değil yani

Yok kanka ya, odyssey i bitirdikten sonra direk valhalla ya girdim ve şok olmuştum. Flash TV den alınma ara sahneler, berbat vuruş hissi, kötü combat animasyonları, vasatın vasatı hikaye, odun oğlu odun bir ana karakter (kassandra ile kıyaslamıyorum bile), origins yine o kadar kötü değil yani
hacı dediğim gibi denemedim de birkaç incelemede olumlu şeyler duymuştum,onları kaynak edindim konuşurken
origins başlarda güzeldi,atmosferi beni büyüledi zaten ama oyun çok tekrara düştü 25 saat sonra falan bende bitirmeden bıraktım
valhalladan ümitliydim ama dediğin gibiyse o da fos

hacı dediğim gibi denemedim de birkaç incelemede olumlu şeyler duymuştum,onları kaynak edindim konuşurken
origins başlarda güzeldi,atmosferi beni büyüledi zaten ama oyun çok tekrara düştü 25 saat sonra falan bende bitirmeden bıraktım
valhalladan ümitliydim ama dediğin gibiyse o da fos
Odyssey gibisi yok bence. Valhallanın aksiyonu biraz iyi olsa şans verilirdi de odysseydekinin 10 da 1 i kadar zevk alamadım ben, bi de odysseyin parkur mekanikleri falan daha akıcı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri