AtahanUzun
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Atahan
Yakında yeni bi telefon alacağım. Çok uzun yıllar Iphone kullandım çıktığı vakit Iphone 6s almıştım beni 5.5 sene iyi idare etti tek sıkıntı düşük pilti, sonra 1 sene bi android kullanıp Iphone 12 aldım o biraz ısınıyor gibime geldi ve pili biraz hızlı düştü ama bu telefonu şarjda iken kullandığımdan da kaynaklı olabilir. Neyse işin özeti yeni bir telefon alacağım çünkü Iphone 12 mi kardeşime verdim, sizce Iphone 14 alınır mı ? Alırsam beni en az bi 3-4 sene iyi idare eder mi ? Yoksa Iphone 15 almaya mı zorlamaya çalışmalıyım (biraz düşük ihtimal fiyat farkı yüzünden ama illa ki 14 alınmaz diyorsanız düşünürüm). Telefondan beklentim her şeyden önce beni uzun süre iyi idare etmesi yani kolay bozulmaması, hata vermemesi, virüs kapmaması, mümkünse çok ısınmaması ve bu şekilde beni en az 3-4 sene iyi götürmesi. Performans ve pilde tabi ki önemli (Iphone un pili çok iyi değil farkındayım) kamera ise önemsiz. Buna göre sizce Iphone 14 yada o olmazsa Iphone 15 alınır mı yoksa başka bir telefon öneriniz mi var (Iphone 14 256GB fiyat bandında olmalı) ? Android çok kullanmadım bi de yanlışlıkla virüs girdiririm vesaire diye korkuyorum o yüzden Apple bana daha güvenli geliyor o yüzden ilk tercihim Iphone ama aksi düşünüyorsanız hangi telefonu önerdiğiniz ile birlikte söyleyebilirsiniz (telefonun en az 256GB olması gerekiyor)
Eğer bilmeniz gerekiyorsa Genshin Impact, Honkai Star rail, Zenless Zone Zero, Wuthering Wawes gibi oyunlar oynuyorum, Iphone 12 im bu oyunları oynuyordu o yüzden 14 de sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum ama yine de belirteyim dedim.
Eğer bilmeniz gerekiyorsa Genshin Impact, Honkai Star rail, Zenless Zone Zero, Wuthering Wawes gibi oyunlar oynuyorum, Iphone 12 im bu oyunları oynuyordu o yüzden 14 de sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum ama yine de belirteyim dedim.