Dostum bunun Dolar'la alakası olduğuna emin misin?1tl 780 iken 7 lere yakınlaştı nasıl değer kaybetmez
1 TL'Lik değer kaybetti bu aralar neredeyse
eskiden de aynı vergi vardıaynen gümrük %20+kdv %20 sen ürünün %40 ını vergiye veriyosun yani bu bitanede bana al vergisi
dostum görüceksinizDostum bunun Dolar'la alakası olduğuna emin misin?
Bunun nedeni TL'nin değer kaybetmesi-kazanması.Dolar hala küresel piyasada sabit,Dolar'a bir şey olmuyor.
ve ülke artık bunun ucunu alamaz ise dağılmaya bile gider sonucu ciddiyimAmerikada Trump isyan çıkarttı.Beyaz saraya falan saldırdılar polis öldürdüler haber izlemedinmi beyler.
bekle değicek bakAncak toplayabildim parayı, ben şimdi yaza kadar mı bekleyeyim?
Ben Abdullah Abi'yi bekliyorum, o zaman çıkartırsa artık.ve ülke artık bunun ucunu alamaz ise dağılmaya bile gider sonucu ciddiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bekle değicek bak
Hocam Amerika'nın boru olmadığını hepimiz biliyoruz sanırım ? Amerikanın yıkılması için dünyada çok büyük savaşlar olması lazım zaten adamlarda binlerce nükleer bomba var, Emperyalizm'in başkenti orası dünyadaki çoğu ürün Amerika ve Çin'den geliyor öyle 5 6 saatlik beyaz sarayı basmakla Amerika bitmez merak etmeyaza görücez abd bitiyor artık dostum
ülke artık batıyor
gerek yokHocam Amerika'nın boru olmadığını hepimiz biliyoruz sanırım ? Amerikanın yıkılması için dünyada çok büyük savaşlar olması lazım zaten adamlarda binlerce nükleer bomba var, Emperyalizm'in başkenti orası dünyadaki çoğu ürün Amerika ve Çin'den geliyor öyle 5 6 saatlik beyaz sarayı basmakla Amerika bitmez merak etme