Neler Yeni

ŞU ZAMANDA YASAK OLMASINA RAĞMEN HALEN DIŞARI MASKESİZ VE ELDİVENSİZ ÇIKAN İNSANLAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Mecburen çıkanlara kimse bir şey demiyor zaten ama kalkıpta arabayla hikaye çekip illegal yazarak paylaşan arkadaşlara çok güzel dileklerimi iletiyorum şahsen
şey görmüştüm 20 yaş altı sokak yasağı geldi ya 2 çocuk çıkmış almış alkolü atmış story kurallar çiğnenmek içindir diye
izlerken sabır gerektiren videolardan biriydi kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BARAN GÜLİ
Bak işin olabilir dışarı çıkabilirsin ama maskesiz eldivensiz çıkıyorsun sadece kendini değil etrafındakileride riske atıyorsun.
Öğlen 12de metro istasyonu girişinde dağıtılan maskeleri takmak yerine cebine katlayıp yoluna devam eden insanlar var şaka gibi değilmi ewkçöigçhçnewmpşrlkhj
HAKLISIN

hamzaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Eren Arı
şey görmüştüm 20 yaş altı sokak yasağı geldi ya 2 çocuk çıkmış almış alkolü atmış story kurallar çiğnenmek içindir diye
izlerken sabır gerektiren videolardan biriydi kesinlikle
Kesinlikle çok büyük sabıra ihtiyacımız var bu günleri yaşarken.19 yaşındayım sırf bu arkadaşlar yüzünde 50 yaşında annemi markete pazara babamı da işe yollamak içimi çok acıtıyor.Bu arkadaşlar böyle davranmamış olsaydı hepsine yardımcı olabilirdim ama olamıyorum evde oturmak zorundayım. :(

mthtkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mithat Kan
19 yaşındayım okullar kapatıldıktan sonra gelirim olmadığı için işçi olarak çalışmak zorunda kaldım. Hemde inşaatta. İnşaatta inşaat eldiveni takılıyor ve maske takıyoruz. Toplasan beş kişiyiz ama yine de önlemleri alıyoruz. Kimse bahane üretmesin takmamak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Kesinlikle çok büyük sabıra ihtiyacımız var bu günleri yaşarken.19 yaşındayım sırf bu arkadaşlar yüzünde 50 yaşında annemi markete pazara babamı da işe yollamak içimi çok acıtıyor.Bu arkadaşlar böyle davranmamış olsaydı hepsine yardımcı olabilirdim ama olamıyorum evde oturmak zorundayım. :(
işinizin kolaylaşması dileğiyle :/

Top Bottom