Ben de şunu düşünüyordum 420 mm olduğu için , sizce ryujin daha mı iyi bundan ? https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603971548.htmlAsus ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 14.085,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet ben de bunu düşünüyordum. Toplayacağım kasa 420 mm destekliyor. Fakat performans olarak ryujin daha iyiyse onu alayim. İşlemci olarak 9950x3d alacam ocak ayında.
İdealdir
En iyisi diye bir şey yok yalnız bu cok değisken bir cümle.
Sanırım her ay 1 parça falan alıp en iyi sistemi dizmeye çalışıyorsunuz?Evet ben de bunu düşünüyordum. Toplayacağım kasa 420 mm destekliyor. Fakat performans olarak ryujin daha iyiyse onu alayim. İşlemci olarak 9950x3d alacam ocak ayında.
Yok bütün parçaları alacam şuan. Sadece işlemci ve ekran kartını ocak ayında alacam. 420 arctic'in pek incelemesini göremediğim için emin olamamıştım. Siz eğer fark yaratır diyorsanız tamam ozaman bunu alayim. Teşekkür ederim.Sanırım her ay 1 parça falan alıp en iyi sistemi dizmeye çalışıyorsunuz?
420mm ciddi bir fark yaratır. Sahsen bana kalsa arctic alırım
Genelde mm farkı olsada pompa ve ekstra soğutma gibi durumlarda alınır ama rogda modelinde artcticte kaliteli pompala sahip. Burada radyatör farkı devreye girdiği için büyük ihtimal 420 arctic daha iyi soğutur ama tabii bunlar benim görüşlerim mesin olan bir şey değil bekleyip tavsiye almanı öneririm.Yok bütün parçaları alacam şuan. Sadece işlemci ve ekran kartını ocak ayında alacam. 420 arctic'in pek incelemesini göremediğim için emin olamamıştım. Siz eğer fark yaratır diyorsanız tamam ozaman bunu alayim. Teşekkür ederim.