Neler Yeni

Yardım Şuan indirimde güzel İnternet paketleri

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
hocam şuan gibirnet kullanıyorum. 120tl 100/10 alıyorum. arada sorun yaşıyorum. fps oyunlarında pingler bazen giriyor. bazen altyapı çalışması yapıyorlar oda nadir oluyor. Ama altyapın sağlam ise sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben sadece bazı eksikliklerini söyledim. Bir sorun olduğunda direk servis çağırıp hemen hallediyorlar.

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Şefkat Golca
hocam şuan gibirnet kullanıyorum. 120tl 100/10 alıyorum. arada sorun yaşıyorum. fps oyunlarında pingler bazen giriyor. bazen altyapı çalışması yapıyorlar oda nadir oluyor. Ama altyapın sağlam ise sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben sadece bazı eksikliklerini söyledim. Bir sorun olduğunda direk servis çağırıp hemen hallediyorlar.
aynı şekilde bende gıbırnet kullanıyoum arkadaşın dediği sorunlar dışında bişey görmedim ve gayet iş görüyor valo gibi oyunlarda genelde 10- 17ms oluyor ping

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam taahütlümü paketleri zaten enflasyon vs yide düşünürsek en azından 2-3 seneyi garentiye alalım

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
Hocam taahütlümü paketleri zaten enflasyon vs yide düşünürsek en azından 2-3 seneyi garentiye alalım
taahüt yok kota yok 100/10 en az 1 yıla yakın kullanıyorum. Ondan önce Turknet kullanıyordum zamlardan sonra gibirnete geçtim. Toplam fiyat modem + internet 120 tl benim modemi direk bunlar üstüne aldılar.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
taahüt yok kota yok 100/10 en az 1 yıla yakın kullanıyorum. Ondan önce Turknet kullanıyordum zamlardan sonra gibirnete geçtim. Toplam fiyat modem + internet 120 TL benim modemi direk bunlar üstüne aldılar.
Taahüt olması benim için şuan daha iyi

Uğur25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Uğur Yılmaz
Instagram
uguryllmz
Taahüt olması benim için şuan daha iyi
hocam taahüt, yok diye gözüküyor ama siz yinede arayıp sorun. Herşeye en az 2 kere zam gelmesine rağmen gibirnete gelmedi. Gelmez diye bir şey yok ama dediğim gibi 120tl olduğu için gibirnete geçtim.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Alt yapım 70mb download destekliyor buna göre uygun 200tl veya altı güzel bir paket varsa önerir misiniz??
GIBIRNet önerebilirim. 100 Mbps 110 TL Türk Telekom taraflı maliyet artışı olmadığı sürece zam planlamıyor.

Top Bottom