www.fixnet.com.tr/evinterneti hem uygun. Hem eski firma hem lg sayfalı hem e devlet abonelik imkanlı firma hocam.Alt yapım 70mb download destekliyor buna göre uygun 200tl veya altı güzel bir paket varsa önerir misiniz??
aynı şekilde bende gıbırnet kullanıyoum arkadaşın dediği sorunlar dışında bişey görmedim ve gayet iş görüyor valo gibi oyunlarda genelde 10- 17ms oluyor pinghocam şuan gibirnet kullanıyorum. 120tl 100/10 alıyorum. arada sorun yaşıyorum. fps oyunlarında pingler bazen giriyor. bazen altyapı çalışması yapıyorlar oda nadir oluyor. Ama altyapın sağlam ise sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben sadece bazı eksikliklerini söyledim. Bir sorun olduğunda direk servis çağırıp hemen hallediyorlar.
Hocam taahütlümü paketleri zaten enflasyon vs yide düşünürsek en azından 2-3 seneyi garentiye alalımhocam şuan gibirnet kullanıyorum. 120tl 100/10 alıyorum. arada sorun yaşıyorum. fps oyunlarında pingler bazen giriyor. bazen altyapı çalışması yapıyorlar oda nadir oluyor. Ama altyapın sağlam ise sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben sadece bazı eksikliklerini söyledim. Bir sorun olduğunda direk servis çağırıp hemen hallediyorlar.
taahüt yok kota yok 100/10 en az 1 yıla yakın kullanıyorum. Ondan önce Turknet kullanıyordum zamlardan sonra gibirnete geçtim. Toplam fiyat modem + internet 120 tl benim modemi direk bunlar üstüne aldılar.Hocam taahütlümü paketleri zaten enflasyon vs yide düşünürsek en azından 2-3 seneyi garentiye alalım
Taahüt olması benim için şuan daha iyitaahüt yok kota yok 100/10 en az 1 yıla yakın kullanıyorum. Ondan önce Turknet kullanıyordum zamlardan sonra gibirnete geçtim. Toplam fiyat modem + internet 120 TL benim modemi direk bunlar üstüne aldılar.
Sozleşme maddelerine dikkat edin ama. Sozleşmeli bence tt mantıklı ama sozleşmesiz fixnet bence. Sürekli zam yapan operator değil.Taahüt olması benim için şuan daha iyi
hocam taahüt, yok diye gözüküyor ama siz yinede arayıp sorun. Herşeye en az 2 kere zam gelmesine rağmen gibirnete gelmedi. Gelmez diye bir şey yok ama dediğim gibi 120tl olduğu için gibirnete geçtim.Taahüt olması benim için şuan daha iyi
Aldım listeye detaylı konuşunca düşünülürse ararımhocam taahüt, yok diye gözüküyor ama siz yinede arayıp sorun.
Hocam sozleşmesiz en iyisi geçin 1 sozleşmesiz firmaya. Örnek fixnet 3 ay sonra başka firmaya geçer onuda denersin.Aldım listeye detaylı konuşunca düşünülürse ararım
Hocam parasını ben vermiyorumHocam sozleşmesiz en iyisi geçin 1 sozleşmesiz firmaya. Örnek fixnet 3 ay sonra başka firmaya geçer onuda denersin.
GIBIRNet önerebilirim. 100 Mbps 110 TL Türk Telekom taraflı maliyet artışı olmadığı sürece zam planlamıyor.Alt yapım 70mb download destekliyor buna göre uygun 200tl veya altı güzel bir paket varsa önerir misiniz??