Şuandan itibaren başlarsak tyt 60 net yapılır mı?

Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar,
Şu an çalışmaya yeni başlayacak biri olarak kafamda bazı soru işaretleri var.
Haziran'daki TYT'ye yaklaşık 1 ay kaldı ve bu süreyi verimli kullanırsam 60 net yapabilir miyim diye merak ediyorum.
Günde yaklaşık 6-7 saat çalışabilirim.
Bu süreçte nelere odaklanmalıyım, nasıl bir program izlemeliyim?
Daha önce bu şekilde kısa sürede ciddi net artışı yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bu zamana kadar ne yaptın

Merhaba arkadaşlar,
Şu an çalışmaya yeni başlayacak biri olarak kafamda bazı soru işaretleri var.
Haziran'daki TYT'ye yaklaşık 1 ay kaldı ve bu süreyi verimli kullanırsam 60 net yapabilir miyim diye merak ediyorum.
Günde yaklaşık 6-7 saat çalışabilirim.
Bu süreçte nelere odaklanmalıyım, nasıl bir program izlemeliyim?
Daha önce bu şekilde kısa sürede ciddi net artışı yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!
Günlük tr ve sosyal denemesi çöz. Biyoloji ve kimya çalış. Tyt mat problemlere kadar çalış

25 Türkçe Full Paragraf Kas Zaten Yaparsın Muhtemelen sos ve türkçe halletmişsindir sen
15 Sosyal
10 Mat Problemler birinci derece denklemler kas full benim gibi beyinsiz bile 7 8 net yaptı
5 Fen Bir soru Kimyevi İşaretler(Yanıcı Patlayıcı vs)bir soru element tablosundan bir soru biyoloji besin zincirinden geliyor

B12 eksikliği bile olmaması lazım

Türkçe'de okuma yazma bilen birisi rahat 22 - 23 net çıkartır. Bu sürede matematiğe ağırlık verirsen oradan da hiç yoksa 15 net gelir. Sosyalden de aynı şekilde biraz yorum katarak 12 - 13 net çıkartırsın. Geri kalanı da fen bilimlerinden çıkardımı bu iş tamamdır.

Geri