şuanki yayıncılar hakkında

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
şuan eğer güzel ve kadınsanız twitchde izleniyorsunuz
bazen bildiğin +18'e dönüyor sonra diyorlar neden banlandım
twitch +18 sitesine dönüyor yavaştan
artık böyle oldu
güzlesen ve kadınsan eline iki oyun alıp oynayarak hem gamer hem yayıncı oluyorsun
ancak yıllarca pro oynayan adam onca yıl uğraşarak bunların 1 2 ayda popüleritesine ulaşıyor

artık böyle oldu
güzlesen ve kadınsan eline iki oyun alıp oynayarak hem gamer hem yayıncı oluyorsun
ancak yıllarca pro oynayan adam onca yıl uğraşarak bunların 1 2 ayda popüleritesine ulaşıyor
Kendi kendilerine ünlü olmuyorlar ünlü eden izleyiciler.

Peki konuda ki amaç ne?

adamin amaci pro oyuncu olup yayinci olmaksa yanlis
en basinda samimi ve eglenceli olmasi lazim

artık böyle oldu
Hepsi böyle değil. Mesela Elraenn ve Pqueen bunların en büyük örneklerinden. Pqueen geçen sene bu zamanlarda 150k takipçi civarında falandı. Şuan ise 1m.

Elraenn de bu şekilde çok hızlı gelişti.

Yani sen kaliteli yayın yaptın mı çok kolay gelişirsin. Pro oyuncular biraz daha yavaş gelişiyor çünkü sırf tryhard oyun oynuyorlar. Daha farklı içerikler yapsalar belki daha hızlı gelişecekler.

Hepsi böyle değil. Mesela Elraenn ve Pqueen bunların en büyük örneklerinden. Pqueen geçen sene bu zamanlarda 150k takipçi civarında falandı. Şuan ise 1m.

Elraenn de bu şekilde çok hızlı gelişti.

Yani sen kaliteli yayın yaptın mı çok kolay gelişirsin. Pro oyuncular biraz daha yavaş gelişiyor çünkü sırf tryhard oyun oynuyorlar. Daha farklı içerikler yapsalar belki daha hızlı gelişecekler.
kanka onlara lafım yok ama yurt dışı kolu böyle gelişiyor gördüğüm kadarıyla

Başlıkla konu tam alakalı değil. Kısmen katılıyorum.
Güzellik göreceli bir kavram. Uzun yıllardır yayın yapıp, izlenme sayısı 3 haneyi geçmeyen kadın yayıncılar var.

Sosyal medya bir prim ortamıdır. Kimisi güncel olaylarla ilgili pirim yapar, kimisi ona sallar, kimisi bedenini kullanır, kimisi şivesini vs.

Oyun izlemeyin
oyun oynayın.
imkan yoksa da
illa izlicekseniz de para vermeyin gençler

Başlıkla konu tam alakalı değil. Kısmen katılıyorum.
Güzellik göreceli bir kavram. Uzun yıllardır yayın yapıp, izlenme sayısı 3 haneyi geçmeyen kadın yayıncılar var.

Sosyal medya bir prim ortamıdır. Kimisi güncel olaylarla ilgili pirim yapar, kimisi ona sallar, kimisi bedenini kullanır, kimisi şivesini vs.
mesela pink_sparkels
saolsun yayınları sosyal medya hesaplarına baktığımda +18 bir kişi zannediyorum cidden bu kadar vücudunu kullanıyor
bence bir kadının bunu yapması yanlış
o kadar güzel şey var
oyun oynamak
konuşmak ama bununki ibldiğin abartmış

Saman ateşi gibi onlar işi biten çıkıyor.

artık böyle oldu
pquuen ve elraen > tüm twitch tr bence

Geri