Şubat Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Dostlarım Şubat ayında indirim görmek istediğiniz ürünleri lütfen kısa ve öz bir şekilde yorumlarda benimle paylaşım sizin isteklerinize göre indirimli ürün ayarlayacağım. Sevgiler

Konuyu saptıracak yorumlarda bulunmayın!
Oyuncu kulaklığı. Logitech marka olursa tadından yenmez. Güzel bir indirim olsun abi, herkes şok olsun fiyatı görünce.

Üstad bu dediğimi yabana atma. En az 1 tb fiyat performans M2 ssd yaparsan süper olur. Artık her şey GB olmuş. Bugün steam dan mortal kombat 11 kurdum 110 GB.
Gerisini sen düşün.
Lütfen 1 tb m2 ssd:)

Abdullah abi 165hz oyuncu monitörü olsa çok iyi olur be. ( bir önceki ay monitör gelmişti ama 144hz'di ve beğenmedim D: )

Logitech G733

Abi depolama alacağım harrddisk ama 400-500 çok para benim için 1TB'dan daha düşük almak da istemiyorum, Şöyle WD-Seagate 1tb hdd'ler 300-350'ye falan inse en azından çok güzel olacak. Birde Kaliteli mekanik klavyeler 300 bandına inse çok iyi olur.

Dostlarım Şubat ayında indirim görmek istediğiniz ürünleri lütfen kısa ve öz bir şekilde yorumlarda benimle paylaşım sizin isteklerinize göre indirimli ürün ayarlayacağım. Sevgiler

Konuyu saptıracak yorumlarda bulunmayın!
RTX 3050 ve logitech g213 veya logitech k380 kodlama için çok lazım ya lütfen bunlara indirim gelsin

alamayan arkadaşlara rtx 3050 mükemmel olur ama birde ssd veya hardisk baba indirim olursa tadından yenmez

İşlemci , ryzen5 3600 yada 3600x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,083
Üyeler
185,222
Son üye
Llashan
Geri